bu yöntemi duyan var mı?

senin dediğini arınma diye biliyorum ve negatif enerjiyi uzaklaştırma belki oda bir meditasyondur bilmiyorum ama düzeltmek istediğin birçok şey için meditasyon gerçekten etkilidir inanarak yaparsan

bilmeyenler sırf ego tatmini için kendince! dalga geçer gibi bişeyler yazmasın lütfen. boşyere sayfa işgal ediyorsunuz ya. ne çok boş konuşmaya meraklı olan var. biliyorsan yaz bilmiyorsan boş yapma lütfen
güya aklınca herkes dalga geçmiş. hepiniz prof olmuşsunuz ya o yüzden sabahtan akşama kadar forum sitesinde vakit geçiyorsunuz. resmen komedi ya

tşk ederim. genel hatları ile ne olduğunu öğrendim. ancak bunu ikili ilişkilerde kullanan ve bilgi sahibi olan biri var mı diye merak ettim

tşk ederim. genel hatları ile ne olduğunu öğrendim. ancak bunu ikili ilişkilerde kullanan ve bilgi sahibi olan biri var mı diye merak ettim
aslında bu
mrb kızlar bir hooponopono diye bir uygulama varmış. bilen varsa bu yöntemi sevdiğiniz birinin sizi araması için nasıl uygulanacağını söyleyebilir mi?
çok derin meseleler çok kanatları ve çok kolları var, yıllardır meditasyon, telkin, bio frekans, aura, çakra, eterik beden, subliminal yani gizli telkin, olumlama, bilinçaltı vs. gibi kavramları araştıran ve bolbol okumuş, bunlardan çokca faydalanmış biri olarak mevzu o soruyu sormak kadar basit değil açıkcası, fakat özünde şuraya çıkar hepsi, hoponopo yönetmi birinin sizi aramasını sağlamaz, hiç bir yöntem birinin sizi aramasını sağlamaz, birinin sizi aramasını sağlayan sizsiniz, o yöntemlerin hiç biride zaten başları için değil sizin kendi farkındalığınız değişim dönüşümünüz enerjiniz frekansınız vs vs iniz için yapılır, siz değişirseniz dünya değişir, siz değişirseniz etrafınızdaki her şey değişir diyor bir anonim, ayrıca bu konulara girecekseniz bir ayrıntıyı bilmeniz çok önemli, inanç kekimesinin altını çiziyorum, yalnızca inanırsanız sizi dönüştürür ve size fayda sağlar, bu inanç inanıyorum demek gibi basit bir şey değil tabiyki, nasıl sıcak havadan bunalınca buz gibi suyun sizi serinleteceğine koşulsuz inanıyorsunuz işte tam o inançla uyguladığınızda bu yöntemler mucizeler yaratıyor benden bu kadar nacizane

mrb kızlar bir hooponopono diye bir uygulama varmış. bilen varsa bu yöntemi sevdiğiniz birinin sizi araması için nasıl uygulanacağını söyleyebilir mi?
Ben 3 yıldır uyguluyorum iç sesimi susturup, an'da kalmamı sağlıyor ki bu başlı başına çok iyi bir şeydir.

Ho'oponopono da ülkemizde gerçek amacından saptirilip kişisel fikirler eklenerek yanlış uygulanıyor.

Değişmez dört kalıptan oluşur ve amacı farkındalığınızı arttırıp, zihninizi bulandırmadan an'da kalmanızı sağlamaktır, hemen hemen her kişisel gelişim yönteminde olduğu gibi..

Özür dilerim (yaptığım olumsuz, negatif şeylerin farkındayım,bilincindeyim)

Lütfen beni affet (kendimizden, evrenden, yaraticidan, Allahtan af dilemek, tövbe etmek, arınmak)

Seni seviyorum (kendimizi kabullenmek,sevmek, evrene, yaraticiya, Allaha teslimiyet, aidiyet yalniz olmadigimizin bilincine varmak)

Teşekkür ederim (elimizdekilere, evrene, yaraticiya,Allaha hamd etmek, şükür mertebesini kavrayip uygulamak)

Yöntemin kişisel gelisimdeki rolü bu özetle. Bunlari yapinca ve icsellestirince hem kendinizin hem de bütünün hayrına olmasi gerekenler en iyi sekilde olmaya basliyor.

Son düzenleme:
Yeni 12 bin lira dolandırılacak olan kişi belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…