Bu yıl aradığınız aşkı bulacak mısınız?

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Yalnızsınız, yaşadığınız bir aşk yok ve aradığınız, ihtiyacınız olan aşkın ne zaman geleceğini de bilmiyorsunuz. Acaba aradığınız aşkı bu yıl bulabilecek misiniz? Aşk testimiz size bunun cevabını verecek. Sadece dürüst olun ve cevaplarınızı doğru verin. Belki bu yıl sizin yılınızdır. Kim bilir?

Aşk Testi

Bu yıl içinde bir aşk bulmanız tamamen size kalmış. Neden derseniz? Hareketleriniz, kendinize olan güveniniz, kendinize bakmanız, çevrenize bakmanız, insanlara olan yaklaşımınız, kısacası tüm davranışlarınız sizin bu yıl içindeki potansiyel aşk hayatınızı şekillendirecek. Eğer sürprizlere açık, ilgiye karşılık veren, fırsatları değerlendiren bir tutum sergilerseniz bu yıl sizin için yeni bir sayfa açabilir.

Bu yıl içinde bir aşk bulmanız tamamen size kalmış. Neden derseniz? Hareketleriniz, kendinize olan güveniniz, kendinize bakmanız, çevrenize bakmanız, insanlara olan yaklaşımınız, kısacası tüm davranışlarınız sizin bu yıl içindeki potansiyel aşk hayatınızı şekillendirecek. Eğer sürprizlere açık, ilgiye karşılık veren, fırsatları değerlendiren bir tutum sergilerseniz bu yıl sizin için yeni bir sayfa açabilir.

"O kadar sabit bir yapınız ve kişiliğiniz var ki bu şekilde sizin bu yıl içinde bir aşk bulmanız çok zor gözüküyor. Biraz gözünüzü dışarıya açmanız ve daha da önemlisi biraz umutlu olmalısınız. Hadi umut konusunu da bir kenara bırakalım, en azından biraz aksiyon almanız gerekiyor. Bu şekilde hiçbişey yapmadan, heyecanlanmadan, umutlanmadan, herkese bariyerlerinizi koyarak yıl içinde aşk bulabilmeniz imkansız. Tabi eğer zaten bir aşk bulmak istemiyorsanız böyle devam edebilirsiniz. Ama istemiyor olsanız bu aşk testini çözmüş olmazdınız. Di mi? :)"

Biraz umutlu olmalısınız diyor da, açıkçası 30uma kadar olmamış, bundan sonrası için nasıl umutlu olabilirim ki?

Umutlu olduğum dönemlerde bile kimseden karşılık alamadım. Karşı tarafın duygularını yönetemem sonuçta. Katılmıyorum.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama bu yıl siz aşkı bulmayacaksınız da biz mi bulucaz? :) Bu yıl sizin yılınız! Sizde bu özgüven, bu rahatlık, bu çevredekilere duyarlılık ve ilişkilere açıklık olduğu sürece çok uzamadan bu yıl içinde yeni bir aşkla yüzleşebilirsiniz. Hatta aşk testimizde verdiğiniz cevaplarda içtenseniz bu yıl demek fazla bile olur. Birkaç aya kalmaz yeni bir aşk sizi bulur. Sizin adınıza çok sevindik, inşallah mutlu olursunuz.

Kirmizi kismi okudum da yuregime inecekti bir an. :) Fazla degil , 9 ayim kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…