Biz bu yıl Club Belinda SİDE KUMKÖY otele rezervasyon yaptırdık..
2 yıldır ailem ile 4 5 yıldızlı otellerde tatil yapıyoruz. Netteki şikayetleri okuya okuya bu işi kendim halletmem gerektigini öğrendim. Bu oteli geçen yıl cok begenmiştik ama yer bulamamıştık.. Bu yıl 3 kişi 5 gece 900 tl civarında bir rakam ile rezervasyon yaptırdık. Denizi kum ve sığ, kalacagımız bina biraz uzak fakat hiçbirimiz küçük değiliz ve odada sadece giyiniyoruz,uyuyoruz.. Tatile gittikten sonra yorumlarımı yazarım. Umarım düşündüğümüzden cok daha güzel bir tatil olur..
Geçen yıl Kemer Beldibinde GRAND RİNG Hotelde kaldık. Son anda rez yaptırdıgımız için cok pahalı oldu. Beğendiğimiz yerle doluydu bu oteli arkadasım calıstıgı için tercih ettik. Otelin kullanım alanı fazla, ulaşım rahat, split klima var istediginiz zaman çalıştırabilirsiniz.Odalar gayet güzel,temizlik yeterli. Giriş saatinden önce gittigimiz halde bir sorun yaşamadık ve kahvaltı yaptık,otelde vakit geçirdikDeniz taşlı biz cok iyi yüzme bilmediğimiz için iskeleden giremedik.. Ama otel tam bir rus oteli, animasyon şefleri rus türkçe bilmedigi için kendi ülkemizde biraz yabancılık çektik. Biz bazı eksiklikleri görmedik, arkadasım bizimle cok cok ilgilendigi için keyfimiz yerindeydi ama diger 3 Türk ailenin bizim kadar iyi vakit geçirdiğini düşünmüyorum.. Siz siz olun buradan uzak durun..
Birde Aydınbey otellerini tavsiye ederim.. Hizmet kalitesi mükemmel, samimi bir ortamda milyarlar dökmeden tatil yapmak isteyenler için ideal..