;Bu yaz ağdaya devam edeyim mi?

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum bacak ve koltuk altı fakat geç mi kaldım yani kışın mı başlamalıydım? şimdi yaptırsam yeni çıkanların uzamasını beklicem mi? yani yazın bu sıkıntı olur kıllı mı dolaşıcam :18: napıyım sizce bu yazda ağdaya devam edip kışa doğru mu başlıyım çok kararsızımm

kimsenin fikri yokmu ya yaptıranlar? mesela bu ay yaptırsam öbür ayda yaptırsam sonra haziran geliyor tshirt fln giyilcek tüylerin uzamasını nasıl beklicem

Yaptıran biri olarak şunu söyliym Lazer Epilasyon için hiç bir zaman geç değildirr
Git b an önce başla canım çok rahat edeceksin

cnm öncelikle diode lazer öneriorum bn tüm vücut yaptırıyorum genital 7 seans oldu btti gbi bişi çok çok az kaldı... koltukaltı 4 seansta btti bacak 3. seans yapıldı çok azaldı... ama bn kışın başladım güneş görmemesi lazım ayrca bronzlaşmaman lazım... lazere gtmeden 1,2 gn önce jilet yapıosun lazer işlemi yapıldıktan snra kıllar uzamaya başladıkça dökülmeler oluyo 7-15 gün içinde... tabiki hepsi dökülmüyo her uygulamada yzde 20 dökülüyo dyebilirm bnce ekim gbi başla( eğer bronz olmazsan) ama lazere başlamadan 2 ay önce falan ağdayı bırak cnm

bu aylar başlamıyım yani. benim tüyler zaten jiletlenmiş gibi çıkıyor hiçbir incelme olmuyor ağda yapanlarınki azalırmış benimkisi daha koyu çıkıyor bu yazda kıl tüyle uğraşmaya devam o zaman

koyuysa süper cnm daha iyi sonuç alırsn bnm bacaklarımdakiler bebek tüyü gbi sarı ve ince ona rağmen çok azalma oldu gttiğim yer eğer simsayah olsaydı dahada azalırdı ddi benm kıllarınla resmen tek tek ilgilenio kadın :)) bnce smdi başlama güneşe çıkınca leke olma ihtimali var... ama mutlaka diode lazer yaptr cnm sakın snradan gtmemzlik yapma öncelikle lazer için sabırlı olmak lazım sabrına deydiğini grceksin özellkle koltukaltnda ya varya avuç içi gbi oldu bnmki tek kıl yok gözenekler ble belli olmuyo ya sper oldu genital içinde büyük rahatlık:)

ben antalyada yaşıyorum ve burda sıcak olduğu için ekimde başlıyorlar o yüzden önce bi git konuş şu anda da jiletle al derim hem uyuyanlar varsa çıkar hem de batık olmaz ben yaptırıyorum 6 seans oldu memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…