Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahveden nefret ederim ve kesinlikle acik tonlar tercihimdir zaten bu olucaksa acik renk yaptircam amaaaa gecen bida paylasim yaptim ve ful acik renk paylastim cevap verenlerin hepsi koyu ton sec acik olunca temizligi zor goz aliyo vs vs dedi. Simdi koyu paylastim acik olsun yorumları geliyo napcami sasirdim
Kahveden nefret ederim ve kesinlikle acik tonlar tercihimdir zaten bu olucaksa acik renk yaptircam amaaaa gecen bida paylasim yaptim ve ful acik renk paylastim cevap verenlerin hepsi koyu ton sec acik olunca temizligi zor goz aliyo vs vs dedi. Simdi koyu paylastim acik olsun yorumları geliyo napcami sasirdim
Yataktan kalkarken kenarlardaki ahsaplara bacaklarını vurursun.Renk çok koyu daha açık renk tercih edilebilir. Ebatları bayağı büyük gibi duruyor yatak odasına sığacakmi?