Yatak Odası Dekorasyonu Bu Yatağa Bayılacaksınız..

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.109
735
323
girislp4.jpg

w750.png

360 DERECE DÖNEBİLEN YATAK...

Smartbed, başucu istediğiniz zaman kalkabilen, kendi etrafında sağa ve sola dönebilen aynı zamanda TV ve dvd seyretme imkanı olabilen, sizi gördüğünde altından ışıklar çıkartabilen ve bunları dokunmatik kumandası ile yapabilen çok çok özel bir tasarım.

Firma ilk ve tek olan, patent ve marka tescilini almış olduğu, uzaktan kumandayla yönetilebilen, sağa ve sola 360 derece dönen, başucu 40 derece kalkabilen, sizi algıladığı an yanan ışıklarıyla ortamı aydınlatan bu sessiz ve güvenli ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

kaydirigubbakcemile Kızlar bu yatağı nette gezerken buldum bayıldım. Sizlerin de seveceğini düşündüm ve paylaşmak istedim.

Şimdiden söyleyeyim fiyatı hakkında hiçbirşey bulamadım. Plazması ve Dvd si içindeymiş. Eminim çok pahalıdır.

Sizce nasıl ???:CüvCüv:

Son düzenleme:
Hem görsel açıdan hem özellikleri bakımından gerçekten güzel bir yatak.kaydirigubbakcemile5
Allah herkese böyle bir yatakta uyumayı kısmet etsin demekten başka birşey gelmiyor elimden.
:ecrin_bebek:

çok güzel çoook..ah içinde bide ben olsama.s

bunu çok önceden görmüştüm gerçekten güzel :) birde ayak ucundan tv çıkmıyormu ona bitmiştimmm ellerine sağlık ;)

Günaydınlaaaar,
Çok merak ettim üşenmedim kızlar aradım fiyatını öğrendim
Ankara'da yerleri, yatağı ıtalya'dan getirtiyorlarmış, motoru çok sessizmiş falan fıstık.
Ürün güzel, yapan adam yapmış ama fiyatı kolay kolay hepimize uygun gelmeyecektir.
10000 ila 20000 $ arasında değişiyormuş fiyatları.
Swarovski taşlar işleniyormuş, ışık sistemi yapılabliliyormuş, odanızın büyüklüğüne göre yatak başlığında değişiklik yapılıyormuş.
Bir sürü özelliği var anlayacağınız.
Eee o kadar parayı verince olsun ama de mi yerimseniben

gerçekten çok hoş bi yatak canım ama ben bu yuvarlak yataklara pek güvenmiyorum düşerim kız ben bundan karesi falan yokmuki bunlarınkaydirigubbakcemile2:roflol:

Özellikleri gercekten cok süpermis ama yuvarlak olmasindan
dolayi hem cok yer kaplar hemde rahat edemem herhalde ben yaa.

kizim valla güzel yatak cok önemli tek dinlebildigimiz rahat ettigimiz yer .cok güzel zengin olunca alirim

hep yuvarlak yatak hayal etmisdim ben.:))) ama cok yer kapliyor diye almadim cok guzel bu yatak tesekkurler paylasimin icin

Back
X