Bu yaşta kalp krizi olur mu? Günlerce süren kalp krizi olur mu?

roseofheavennn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
39
41
29
Arkadaşlar günlerdir korkuyorum korktukça daha çok psikolojim bozuluyor. 23 yaşımdayım. Yaklaşık 4-5 gündür sol kolumda omzumda ve köprücük kemiğimin biraz altında koluma doğru olan yerde ağrı var. Sol kolum bazen uyuşuyor. Sol bacağımda ince sızılar hissediyorum devamlı olmuyor ama. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Randevum yarın sabah var ama korkudan uyuyamıyorum. Gözümü kapattığımda bayılacak gibi hissediyorum kalbim çok hızlı atıyor. Bir de tek yaşıyorum bu daha da korkutuyor. Bunlar neden olabilir acaba ? Daha önce yaşayan oldu mu?

Panik atak gibi geldi durumunuz bana. Zira bende benzerlerini yaşıyorum. Hatta yeni bir belirti öğrenince hemen bende oluşuyor ne hikmetse :) mesela kalp krizi olduğu zaman çenede uyuşma olur diye okudum ertesi gün çenem uyuştu. Dedim kalp krizi geçiriyorum gene :) ama yıllardır kalpten gitmediğime göre bu panik atak diyip geçiyorum. Tabii ihmal etmemek için her türlü testi yaptırdım. Kan testleri,ekg,eko,ultrason,stres test vs.Hepsi temiz ama ben haftada bir kalp krizi geçiriyorum sanıyorum. Telkin yöntemini deneyin. Tabii ilk önce tüm testlerinizi yaptırın. Geçmiş olsun

Arkadaşlar günlerdir korkuyorum korktukça daha çok psikolojim bozuluyor. 23 yaşımdayım. Yaklaşık 4-5 gündür sol kolumda omzumda ve köprücük kemiğimin biraz altında koluma doğru olan yerde ağrı var. Sol kolum bazen uyuşuyor. Sol bacağımda ince sızılar hissediyorum devamlı olmuyor ama. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Randevum yarın sabah var ama korkudan uyuyamıyorum. Gözümü kapattığımda bayılacak gibi hissediyorum kalbim çok hızlı atıyor. Bir de tek yaşıyorum bu daha da korkutuyor. Bunlar neden olabilir acaba ? Daha önce yaşayan oldgeçtikçe gençleşiyorsunuz masallah

Arkadaşlar günlerdir korkuyorum korktukça daha çok psikolojim bozuluyor. 23 yaşımdayım. Yaklaşık 4-5 gündür sol kolumda omzumda ve köprücük kemiğimin biraz altında koluma doğru olan yerde ağrı var. Sol kolum bazen uyuşuyor. Sol bacağımda ince sızılar hissediyorum devamlı olmuyor ama. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Randevum yarın sabah var ama korkudan uyuyamıyorum. Gözümü kapattığımda bayılacak gibi hissediyorum kalbim çok hızlı atıyor. Bir de tek yaşıyorum bu daha da korkutuyor. Bunlar neden olabilir acaba ? Daha önce yaşayan oldu mu?
Hanımefendi siz 2 yıl önceki yazınızda 24 yaşında değil miydiniz yıllar geçtikçe gençleşmeniz beni çok etkiledi açıkçası

X