- 31 Ekim 2011
- 794
- 224
- 333
​ben 15 yaşındayım.ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk yıldır adet görüyorum fakat çok düzensiz.bazen her ay bazen 2 ayda bir bazen 3 ayda bir regl görüyorum.ve çok az kanamam oluyo.ilk dönemler böyle diğildi.ilk başlarda bikaç kişiye sordum daha yeni sonra düzene girer dediler ama hala girmedi ve okula gidiyorum düzensizz olduğunda çok kötü oluyo ne zman olucağımı bilmiyorum ama yinede hazırlıklı gidiyorum.ama bi misafirliğe filan gittiğimmde hep yanıma alamıyorum şimdi olmayalı 3 ay oldu.dün bi arkadaşıma gittim onun annesine sordu annem.kadın dediki benimde büyük kızım öyleydi düzensizdi dedi doktor kadın doğum hapı kullan dedi.bide şu sorun var ben hap yutamıyorum boğazıma takılıyo ve yaklaşık 2 gün kadar orda kalıo.her yöntemi denedim ekmeğin içini çiğnemeden yuttum vs.nese konuma geri döniyim siizce bi sorun varmıdır ve hastaneye gitmelimiyim.bide sizlere bi sorum daaha olucak hap içerken boğazımda kalmaması için ne yapabilirim?cevaplarsanız çokkkk çokkk mutlu olucam.şimdiden herkeze tüm ablalarıma sonsuz teşekkürler.
benim şimdi çıkmam lazım okuldan geldiğimden hepinizin cevaplarını okuycam ve annemede okutucam nolur yorumlarınızı benden eksik etmeyin.
benim şimdi çıkmam lazım okuldan geldiğimden hepinizin cevaplarını okuycam ve annemede okutucam nolur yorumlarınızı benden eksik etmeyin.
Son düzenleyen: Moderatör: