Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu ürünleri duyan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Androleo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
69
37
Arkadaşlar merhaba. dün instagramda gezinirken "tuaylagüzelleşelim"diye bir hesapla karşılaştım. saçta mucize yarattığı iddiasıyla kendi yaptığı saç bakım yağını satıyor. bide arapça yazılı şampuanlardan felan bahsediyor. hindistandan amla yağı diye bir şey getiriyormuş. daha önce hiç bu kişinin adını duymadım. internette de bir bilgiye rastlamadım. Risk almak istemiyorum. saçım çok yıpranmış durumda.saç uzatcaz diye saçı kökten kaybetmeyelim. var mı duyan bilen?
ben dax ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum 3 aydır ama uzama hızında artış pek gözlemlemedim.o yüzden yeni bir formül arayışındayım.

Canım amla yağını bende duydum. Hindistan'da ki kadınlar bunu saç uzatmak için kullaniyormus. Bende araştırdım o yağı ama çok fazla kullanan olmadigi için fazla bilgi edinemedim. Ama zaten dax kullanıyormussun. Dax in içinde bir sürü yağ karışımı var zaten. Aslında kullandığın yağın da çok bı önemi yok önemli olan saç derine herhangi bir yağla masaj yapıp kan dolaşımını hızlandırmak. Ayrıca ben Instagram da birilerinin yaptığı şeylere co k güvenmiyorum. Yağ karışımını evde kendin de cok rahat yapabilirsin. Boşuna riske atma bnece

Ayrıca hiç bir kozmetik ürünü mucize yaratmıyor. Mucize yaratio denen ürünlerde hep fos çıkıyor. Pazarlama stratejisi bunlar hep

Amlaya guvenebilirsiniz avrupada baya unlu bir urun neredeyse herkes kullaniyor.kendimde denedim ve deniyorumda cok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…