myzt Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 15.521 4.011 223 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanci55 #21 breathin .!.: arkadaş yengesiyle ilgili nadide düşüncelerini paylaştıktan sonra şimdi de daldan dala konu açmış bizi yiyo biz de eğleniyoruz napalım :) Genişletmek için tıkla... Gördüm be canım ne diyeyim
breathin .!.: arkadaş yengesiyle ilgili nadide düşüncelerini paylaştıktan sonra şimdi de daldan dala konu açmış bizi yiyo biz de eğleniyoruz napalım :) Genişletmek için tıkla... Gördüm be canım ne diyeyim
Asimelik Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 276 75 123 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanci55 #22 Aman bende ciddi ciddi baktim gerzek aksamkari bunalinca sacma sapan konular acip reaksiyon bekliyor demek ki, buna cvp vermemek lazim kirk tanede isim almis gerzek, ne diyelim Allah akil fikir versin.
Aman bende ciddi ciddi baktim gerzek aksamkari bunalinca sacma sapan konular acip reaksiyon bekliyor demek ki, buna cvp vermemek lazim kirk tanede isim almis gerzek, ne diyelim Allah akil fikir versin.
muzir Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2013 413 229 123 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanci55 #23 kızzzz seni sevdim benn. ne şekersin öle. katıla katıla güldüm, eglendim. ne zaman canım sıkılsa konularına bakıorum acayıp egleniyorum sıkkınlık bıkkınlık kalmıyorrr .))
kızzzz seni sevdim benn. ne şekersin öle. katıla katıla güldüm, eglendim. ne zaman canım sıkılsa konularına bakıorum acayıp egleniyorum sıkkınlık bıkkınlık kalmıyorrr .))
consent eşime aşığım Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 355 0 26 Niğde 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanci55 #24 muzir .!.: kızzzz seni sevdim benn. ne şekersin öle. katıla katıla güldüm, eglendim. ne zaman canım sıkılsa konularına bakıorum acayıp egleniyorum sıkkınlık bıkkınlık kalmıyorrr .)) Genişletmek için tıkla... Konu sahibinden mi bahsediyorsun
muzir .!.: kızzzz seni sevdim benn. ne şekersin öle. katıla katıla güldüm, eglendim. ne zaman canım sıkılsa konularına bakıorum acayıp egleniyorum sıkkınlık bıkkınlık kalmıyorrr .)) Genişletmek için tıkla... Konu sahibinden mi bahsediyorsun
muzir Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2013 413 229 123 2 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kemanci55 #25 consent .!.: Konu sahibinden mi bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... evet kemancı adında eglenceli konu sahibinden bahsediyorum .))
consent .!.: Konu sahibinden mi bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... evet kemancı adında eglenceli konu sahibinden bahsediyorum .))