Ay kimse hak ediyor etmiyor kısmına girmeyeceğim. Kimse şiddeti tabii ki hak etmiyor, şiddet bi şeyi de çözmüyor ama sabır zorlandığı, insanların hassas olduğu dönemde psikolojinin p'sinden anlamayan sağlık çalışanları tarafından artık en dibe çökertildiği de bir gerçek. Bunu reddeden ya hastanelerde zaman geçirmemiştir ya da bahsettiğim türden bi sağlık çalışanına denk gelmemiştir. Birkaç kere daha verdim örneğini, son evre kanser hastası annemin önüne dosyayı sıpıtıp atıp sen kansersin biliyosun dimi, bu ne böyle her organ karışmış birbirine girmiş diyen doktor var bu ülkede. Elimde hala sonuçlar var, hiçbiri referans dışı olmamasına rağmen babama "böyle giderse diyalize girersin haa" diyen bir doktor var. Kapıya çıktığımızda babam bayıldı korku ve panikten, oradan yoğun bakım, 2 gün sonra da zaten hastaneden mezarlığa gittik. Şimdi bu ikisi de doktor, kusura bakmasın kimse.
Neyse, bunlar size değil tabii üstte konuşulmuş derttir içimde 1-2 bi şey de ben söyleyeyim dedim. Kemoterapi ünitesindeymişsiniz sanırım, annem neredeyse her ay hemşirelere koca bi kutu kahve götürür orada içtiklerini görmüş. Her seferinde çok iyi olduklarını söyler. Muhtemelen tüm hastane birimleri içinde en iyisidir bence de. Bu durumda bile böyle bi şey yaşadıysanız çok üzüldüm adınıza, ucuz kurtulmuşsunuz demek istemiyorum kaba olacak ama öyle gibi de bi yandan. Çok geçmiş olsun