• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu tv ünitesi mobilyalarıma uyar mı?

KELEBEKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
157
0
96
Tekirdağ
Eki Görüntüle 123924 tv ünitesi
Eki Görüntüle 123921 $istikbal_hollanda_prestij_yatak_odasi_19081[1].webp$valencia-koltuk[1].webp
kızlar mobilyalarım bunlar

Bu tars tv ünitesi sevmiyorum ben ya yanlarda bir sürü göz var tv izlerken gözlerim yoruluyo bir yanlarındaki süslere bak bir tv ye :) mobilyalarına uyar ama

Duvara monteli, arka zemini olmayan, sırf beyaz TV ünitesi daha güzel olur kanımca. Büyük dolaplı üniteler her zaman itici gelmiştir bana. Ünitenin bulunduğu duvara mobilyalarına uygun birde duvar kağıdı yaparsın:31:

tv ünitesini salona koyacaksanız egerr ozaman ceviz rengi ayn ı olmayabilir..onun için orta sehpa ve tv üniteisni düz beyaz alın derim..
yada oturma odasına alcaksanız ve salonunuz ayrı olacaksa ozaman farketmes:)

Salonum uzun bir tarafta yemek masası duracak bir tarafta ise salon takımı ve karşısında tv ünitesi... Son eklediğimin rengi biraz daha uyumlu gibi ama gerçeği nasıldır bilemiyorum tabi...evgör mobilyanın ürünü, malesef orta sehpamı aldım biraz koyu kahve kaldı diğerlerinin yanında ama aldık bir kere

Renk olarak uyacaktır. Ama model ile ilgili yorum yapmak isterim. Tamamen duvarı kaplayan bir şey yerine parçalı kullanabilirsin hatta yaptırtabilirsin tek beyaz da olabilir veya cevizde kullanılabilir. Ama parçalı olursa daha fonksiyonel olur. Belki ileride sıkılır parçaları salonda farklı yerlerde kullanırsın .

Hep bu modelleri beğenmişimdir en iyisi mağazalrı gezip bakmak parçalı olanların üst kısımları çok kaba oluyo bi dolap asmışsın gibi yukarıyo pek hoşuma gitmiyor nedense

Canım aynı konuyu defalarca açmışsın.
Sağlıklı olması açısından tek başlıklı devam etmelisin.
Son bulduğun ünite şık ama dediğim gibi şu anda güzel olanı değil,
mobilyana uyanı bulmaya çalışmalısın...
Bence en uygunu tek renk beyaz.
Abanoz renkleri riskli çizgi kalınlıklarını bile tutturmak zor...

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.

Back
X