Bu Tür Bir Tehlikeye Hiç Bu Kadar Yakın Oldunuz mu?

akatsiya

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
1.854
1.970
Anne-baba ve 15 yaşindaki çocuktan oluşan bir aile Avusturalyaya tatile gitmiş Tatilde tüple dalmaya karar vermişler.

Daha önce orduda olan babanın tüple dalma konusunda deneyimide varmış.Aile beraber dalış yaparken çocuk anne ve babasının fotoğrafını su altı kamerasıyla çekmek istemiş.Fotoğraf çelirken babası çocuğunun paniklediğini farketmiş ve oğluna iyimisin diye işaret vermiş.Küçük çocuk fotoğrafı çektiği gibi hızla tekneye geri dönmüş.

Anne ve babası bir sorun olduğunu düşünüp arkasından gitmiş.Neyin var diye sorduklarında çocuk arkalarında bir köpek balığı olduğunu söylemiş. Babası şaka olduğunu sanmış ama tekne kaptanıda çocuğu doğrulamış ve onlara ne kadar büyük olduğunu anlatsa inanmayacaklarını söylemiş.Otele geri dönen aile hemen fotoğrafı dizüstü bilgisayarlarına aktarıp bakmışlar.

Eklentiler

• $Resim1.jpg
    $Resim1.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 92
:KK70: böyle bir anım olsun isterdim yaa

bişey sorcam
bu köpekbalığı bunları niye yememiş yaw
photoshop olmasın sakın.

karnı tokmuş herhalde o sırada köpekbelığının.
"dişimi yeni fırçaladım" diyor

bişey sorcam
bu köpekbalığı bunları niye yememiş yaw
photoshop olmasın sakın.

köpekbalıkları aslında insan etini hiç sevmezler.

denizin üstünde üzen insanları fok balıklarına benzettikleri için saldırırlar hatta.

tabi bir de aç olmama ihtimali var. ayrıca onun da koruması gereken bir canı var. tehlikeli olduklarını düşünmüş olabilir.

bu arada fotoya tam dikkat etmedim ama benekleri vardı galiba. kaplan köpekbalığı olması lazım. kendileri çok obur hayvanlardır. hatta bildiğim kadarı ile köpkbalığı türleri arasında da en tehlikelilerden birisidir. sindirim sistemleri incelendiğinde tavuk kümesi bile buldukları olmuş.

ayy tüylerim diken diken oldu en korktuğum hayvan. denize giremiyorum bunlar yüzünden :KK37:

Anneeeeeeeeeeeeeee ben çok korkarım köpek balığından denizede giremem bundan dolayı aklıma hep gelir:KK43:

fotoshopsa bile korktum biraz ben.ama bu kadar büyük hala var mı yaa,adı beyaz köpekbalığı bunların türü tükendi diye biliyorum.o kadar büyükler ki japonya veya buna benzer ülkeler sırf bir yağ üretecekler diye avlamışlardı bu da en sonunda türün tükenmesine sebep olmuştu. :KK14::KK14:

X