- 14 Aralık 2020
- 228
- 247
- Konu Sahibi CennetKokulum
- #8.181
Ohooo çokBazen oluyor, kendimi sorguladığım dönemlerde.
Hiç yere çöp attın mı?
Hiç birinin ziline basıp kaçtın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohooo çokBazen oluyor, kendimi sorguladığım dönemlerde.
Hiç yere çöp attın mı?
Tabii ki :)Ohooo çok
Hiç birinin ziline basıp kaçtın mı
Evet. Genç ve asi zamanlarımda pek çok kez Ama iyi ki yapmışım çok keyifli anılarımdır hepsi..Evet hem de çok kez.
Hiç ailenden habersiz şehir dışına çıktığın oldu mu?
Bu aldatılmaktan sayılır mı bilmiyorum yaa bi sevgilim olmuştu aynı iş yerinde çalışıyorduk 1 sene falan olmuştu sonra bi gün mutfakta aşçımiz baklava dağıtıyordu x olsun adı x in nişan tatlısı dedi o gün bugündür baklavadan nefret ederim sevmem sonra bana gel kaçalım ailem zorla nişanladı demişti cocuk aklimla iyi ki kaçmamışım hahaEvet. Genç ve asi zamanlarımda pek çok kez Ama iyi ki yapmışım çok keyifli anılarımdır hepsi..
Hiç aldatıldın mı?
Evet lisede ergenlik işteBu aldatılmaktan sayılır mı bilmiyorum yaa bi sevgilim olmuştu aynı iş yerinde çalışıyorduk 1 sene falan olmuştu sonra bi gün mutfakta aşçımiz baklava dağıtıyordu x olsun adı x in nişan tatlısı dedi o gün bugündür baklavadan nefret ederim sevmem sonra bana gel kaçalım ailem zorla nişanladı demişti cocuk aklimla iyi ki kaçmamışım haha
Sen hiç aldattın mı?
Lisans ( iki diplomalı işsiz)26.
Peki senin eğitim seviyen nedir?
Maalesef evet ama küçüktüm o zamanlar :)Ahmet Ümit - Kırlangıç Çığlığı
Hiç keşke ölse dediğin biri oldu mu?
(Acımasız bir soru oldu ama)
Evet fazlasıyla.Evet.
Elin lezzetli midir?