bu topiğe yazan her soruyu cevaplayacak :)

kıskanmak demeyelim de, annemin yaptığı ayrımcılığa üzülüyordum bi zamanlar.

hiç nefret de etsen biriyle aynı ortamda bulunmak zorunda kaldın mı?

Evet. Genç ve asi zamanlarımda pek çok kez 😂🙈 Ama iyi ki yapmışım çok keyifli anılarımdır hepsi..

Hiç aldatıldın mı?
Bu aldatılmaktan sayılır mı bilmiyorum yaa bi sevgilim olmuştu aynı iş yerinde çalışıyorduk 1 sene falan olmuştu sonra bi gün mutfakta aşçımiz baklava dağıtıyordu x olsun adı x in nişan tatlısı dedi o gün bugündür baklavadan nefret ederim sevmem sonra bana gel kaçalım ailem zorla nişanladı demişti cocuk aklimla iyi ki kaçmamışım haha :KK53: :KK70:

Sen hiç aldattın mı?

Bu aldatılmaktan sayılır mı bilmiyorum yaa bi sevgilim olmuştu aynı iş yerinde çalışıyorduk 1 sene falan olmuştu sonra bi gün mutfakta aşçımiz baklava dağıtıyordu x olsun adı x in nişan tatlısı dedi o gün bugündür baklavadan nefret ederim sevmem sonra bana gel kaçalım ailem zorla nişanladı demişti cocuk aklimla iyi ki kaçmamışım haha :KK53: :KK70:

Sen hiç aldattın mı?
Evet lisede ergenlik işte😀
Peki sen kaç yaşındasın

Ahmet Ümit - Kırlangıç Çığlığı

Hiç keşke ölse dediğin biri oldu mu?
(Acımasız bir soru oldu ama😅)

Uyumadığım halde hane halkına uyuyor numarası yapıyorum genelde, sanirim odur sayiliyorsa 🤣🙈
Eski sevgililerini stalkliyor musun?

Ben stalk yapmam, haberi gelir:cool:

Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yaptın mı?

Bazen yakın arkadaşlarımızla kendi aramozda dedikodu ederiz, can sıkıntısından. Bu sanırım. Dedikodunun yapılması mi istemem gibi. :)

Çocuğunun ismini kim koydu

X