• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu tonda yeşil boya hangi markada bulurum?

adamlar tutar diyo. şubat gibi denemek istiyorum, ölmez sağ kalırsam yazarım :)
çünkü özellikle yazmışlar kullanım talimatında, sakın öncesinde açıcı kullanmayın diye..

hehe arkadaşlar zaten sonuç hüsran olsa da benim için dert değil sokağa çıkma konusunda. çünkü kapalıyım ben. benim gazıma gelmeyin yani. :)) siz önce denerseniz kötü olursa sorumluluk almıyorum :)

ve evet, çoooooooooooook güzel bi renk opuyorumnanaktan

bu tarz boyalarla ilgili bi animi paylasiyim.amerikada manic panic isimli boyanin kirmizisindan alip kahverengi sacima kullanmistim.sacim disinda tum vucudum ve banyo kipkirmizi oldu.tonla aseton kullanmak zorunda kaldim :) tabi bu bende olan birsey sanirim saca gore degisir.ama yine de fos cikabiliyor.

1 ay once turuncu sacimin ustune mavi boya attim turkuaz yesil oldu. nefret bi renk. suan kurtulamiyorum ve berbat kullu bi yesil oldu.hic onermem.

Son düzenleme:
e hani arkadaş deneyip yazıcaktı nasıl olduğunu hiçbirşey yazmamış bende bu ara mavi yeşil tonlarına merak saldım da acaba nasıl oldu öğreneyim dedim ama....:51:

Back