internetten stargazer ın amonyaksız boyalarına bak turkuaz rengi var.. türkiyede yok ama kartla sipariişe getiriyolar. yada akos boyaları var kuaför malzemeleri satan yerlerde.. her yerde bulabilirsin.. orda cart yeşill ve cart maviyi karıştırırsan aynı böyle olabilir. ben de bir ara maviydim.. harika bir renk aslında
Eğer fotoğraftaki gibi küçük çocuksu bir yüzün varsa çok yakışır da
değilse bence deneme
maydonoz olcam abla :lepi:anamm napıcan bunulmaz:
kolestonun konrast serisinde var canım bu renk parfümerilere kozmetikçilere sor mutlaka bulursun olmadı exitenn diye bi saç boyası var neva kozmetik diye ara google de çıkar onda da var bu tonlar
December;sana tavsiyem saçının tümünü bu renge boyama yahut boyatma aralara attır bomba olursun:)
(şahsi fikrim)
Ben öğrenciyken denemediğim renk kalmadı;Ukrayna'da idim o zaman çok rahat bulunabiliyordu her renk o yüzden söylüyorum sokakta yürürken gökkuşağındaki envai çeşit rengi bayanların saçında görebiliyordunuz normalde asla yapmam cesaret işi veya bu nasıl bir renk diyeceğiniz tonları iddialı bir şekilde taşıyor ve müthiş yakıştırıyorlardı.Ben de mordan sonra bu mavi yeşile karar verdim..
O zaman sarı idi saçlarım ve inan aralara bu renk katılınca çok sevdiğim bir görüntü çıktı ortaya..
Ama yok ben bütün olarak istiyorum dersen yine güzel olur kötü olmaz..
Denemiş olursun:) Yanlız çabuk akıyor tazeliğini pek korumuyor tek dezavantajı bu..
Belki markasına göre değişir bu durum
çok dikkat çekiciikaydirigubbakcemile2
çok güzel bi renkmiş aralara attırırsan çok değişik ve güzel olur bence :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?