Saç Rengi ve Saç Boyama Bu tonda yeşil boya hangi markada bulurum?

decemBer

medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
5.774
4.341
698
saçımın bi tutamını yeşil yapmayı düşünüyorum.. ama cıbırt yeşil değil.
şu tonda, mavimsi yeşil:

bunun aynısını bulursam tüm kafayı boyatcam aslında, şş anneme sölemeyin:lepi:

evet bacılar elbet aramızda bu işe kalkışmış olan vardır, bu rengin bu tonu hangi markada kaç numarasında bulunur? geçici boya olsa da olur, ama asıl niyetim kalıcı olanı tabii.
şimdiden teşekkürler :ecrin_bebek:

kolestonun konrast serisinde var canım bu renk parfümerilere kozmetikçilere sor mutlaka bulursun olmadı exitenn diye bi saç boyası var neva kozmetik diye ara google de çıkar onda da var bu tonlar

ay çok güzellllllllllllll bayıldımmm kozmetikçilerde yüzde yüz bulursun bi tanem bendemi yapsam ne

internetten stargazer ın amonyaksız boyalarına bak turkuaz rengi var.. türkiyede yok ama kartla sipariişe getiriyolar. yada akos boyaları var kuaför malzemeleri satan yerlerde.. her yerde bulabilirsin.. orda cart yeşill ve cart maviyi karıştırırsan aynı böyle olabilir. ben de bir ara maviydim.. harika bir renk aslında

December bacım;sana tavsiyem saçının tümünü bu renge boyama yahut boyatma aralara attır bomba olursun:)
Ben öğrenciyken denemediğim renk kalmadı;Ukrayna'da idim o zaman çok rahat bulunabiliyordu her renk ,sokakta yürürken, envai çeşit rengi bayanların saçında görebiliyordunuz asla yapmam amanın bu nasıl bir renk diyeceğiniz tonları iddialı bir şekilde taşıyor ve müthiş yakıştırıyorlardı.Ben de mordan sonra bu mavi yeşile karar verdim..
O zaman sarı idi saçlarım ve inan aralara bu renk katılınca dehşet bir görüntü çıktı ortaya..
Yanlız çabuk akıyor

Son düzenleme:
Pardon zaten bir tutamını demişsin;şimdi farkettim..

bi gün giremedim hemen yorumlar toplanmış sağolun varolun güzel hanımlar opuyorumnanaktan

aa hem de amonyaksız, bu çok iyi olur gerçekten.. karıştırmaya cesaret edemiyorum direkt renk olursa şahane olur teşekkürler..

Eğer fotoğraftaki gibi küçük çocuksu bir yüzün varsa çok yakışır da

değilse bence deneme

çok iri siyaha yakın renk gözlerim var, onlar bence biraz beni çocuksu yapıyo. bana öle geliyo da olabilir :))
bi de ben kapalıyım zaten :ecrin_bebek: yani sokakta dikkat çekemicem istesem de -tatlicadiarzu-
merak ettim aslında, hele de bu resimdeki tonu gördükten sonra..
kendim beğeniyim tek önemli o :lepi:

anamm napıcan bunulmaz:
maydonoz olcam abla :lepi:

kolestonun konrast serisinde var canım bu renk parfümerilere kozmetikçilere sor mutlaka bulursun olmadı exitenn diye bi saç boyası var neva kozmetik diye ara google de çıkar onda da var bu tonlar

genelde böle çimen yeşili gibi gördüm kozmetikçilerde, bu turkuaz gibisini görememiştim ama yine bakıyım teşkkürler.

bizim libyana bacı neyyyymiş de haberimiz yokmuş :jeyyar: morlar maviler falan ayy ne güzel yaa :kedi: ama siz sarışınsınız sanırım ondan da yakışmış olabilir o renkler. ben esmer beyaz tenliyim kaşlarım da simsiyah, ama çok merak ediyorum nası durcak diye.
sarışın olup aralara attırırsam belki güzel durur, benim saçlarım koyu kahve nası durcak merak ediyorum..

tutamları boyamayı düşünüyorum ama beğenirsem hepsini boyucam :)) arkadaşa da dedim, nasılsa kapalıyım gittiği yere kadar gider :))) teşekkür ederimm tecrübelerinizi paylaştığınız için opuyorumnanaktan

canım işte renk bu

resim çıkmıyo üzgünüm :1no2:

çok dikkat çekiciikaydirigubbakcemile2

dimi yaa çok tatlıı kaydirigubbakcemile5

çok güzel bi renkmiş aralara attırırsan çok değişik ve güzel olur bence :hulya:

tamam aralara attırmada karar kıldım kaydirigubbakcemile2

hepinize tekrar teşekkür ediyorum, yeni önerileri bekliyorum vereliniortakopuyorumnanaktan

annem beni gebertcek hihihi:jeyyar:

ya ben de ya bu renk yada cok acik lila istiyorum ama derdim su ki suan sacim zaten turuncu.ustune bunlardan birinden boyasam,aktiginda yeniden turuncuya boyasam tutarmi ki?

renk çok hoş saçlarımın bi kaç tutamını yeşil boyamıştım akınca koyu sarı gibi oluyo çabuk akıo zaten ense kısımlarına saçının iki yanına gelicek şekilde boyayabilirsin saçlarını yana attığında çok güzel duruyo topladığında da saçının arkasında yine gözüküo renk çabuk aktığından tereddüt etmene gerek yok kolay gelsin :)

canım işte renk bu

daha önce resim çıkmamıştı ama şimdi gördüm.. stargazer değil de bu resmin sahibi olan yerden almaya karar verdim, ebayden :) he bahsettiklerine göre boyamadan önce saçı açmaya da gerek yokmuş. bundan başka renkler de var ama en güzeli bu bence :) okul bi bitsinnn bi bitsinnnn hemen alcam inşallah :)çok teşekkürler.

evt 28 yıkamalıkmış.. bi kutunun tanesini 1.88 dolara satıyo adamlar valla hiçbişi :)

ama saçımın rengini açmadan boyucam.. koyu kahve saçlarım.. koyulaşır akarsa diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…