Bu tırnaklar yenmez mi:)

Kızlar bunun beyazını toz şekerle yapabilirsiniz aynı zamanda pasta süsüyle renkli de yapabilirsiniz çok güzel oluyor

pasta süsünün rengi atmazmı ya da benim aklımda yanlış bişimi canlandı toz şeker iyi fikirmiş aslında ama bu ojeyide denemek lazımm çk güzeell bende dökülmesnden korkarm

bence hiç pratik kullanımlı değil o ne öyle ojeye dökerken yarısı da simin yere gidiyor onu dökeceğime alır normal sim dökerim aynı şey yani madem tırnak için sim üretiyorsunuz şöyle pratik biş yapın ne bilim sprey şeklinde olsun mesela sıkalım yaşpışsın vs. gibi

yok ii çok güzel çok ilginç de bunu uygulayınca kesin eller havada gezmek lazım, çizilir hemen de dökülen çizilen yer belli olur... toz şekerle nası olur onu kavrayamadım:44:yani şeker ojenin rengini alır mı almaz mı erir mi???

ozel gunler ıcın hos olabılır ama bence guluk kullanım ıcın pek uygun gıbı gorunmuyor ben sahsen rahatsız olurum takılır her yere pütür pütür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…