Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu testten öncekiler hep tek çizgiydi yumurtlama var mı sizce
Merhaba kızlar. Adet bitiminden sonra ovulasyon testlerinin yaptım hep tek çizgiydi bugün iki tane yaptım böyle ama koyu da değil yumurtlama var mı anlayamadım yardımcı olur musunuz
Merhaba kızlar. Adet bitiminden sonra ovulasyon testlerinin yaptım hep tek çizgiydi bugün iki tane yaptım böyle ama koyu da değil yumurtlama var mı anlayamadım yardımcı olur musunuz
Canım ben bilemem ki senin yumurtlamanı herkesin hormonu farklı benim bu ay senin gibi oldu en koyu hali sonraa daha çok silikleşti bende hiç pik koyuluk olmaz yani yumurtlamayı kaçırmamak istiyorsan en garantisi gün aşırı ilişki hem sperm kalitesi yüksek olur hemde yumurtlamaya mutlaka denk gelir
Canım ben bilemem ki senin yumurtlamanı herkesin hormonu farklı benim bu ay senin gibi oldu en koyu hali sonraa daha çok silikleşti bende hiç pik koyuluk olmaz yani yumurtlamayı kaçırmamak istiyorsan en garantisi gün aşırı ilişki hem sperm kalitesi yüksek olur hemde yumurtlamaya mutlaka denk geliran