- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
5 dk geçince geçersizdir ama çizgi çok belli.
Hormon olmadan da o kadar belirir mi olmayan şey emin olamadım.
Birkaç gün sonra tekrarla bence ..!!
En iyisi yarın tekrar yineleyin hatta erken ve hassas gebelik testinden alın.Bu ay femara kullanmiştim aklimda yoktu bu testi yapmadan oncede 3 kere idrara cikmiştim.
Ama renk dagilmiş gibi geldi bana Olmasi gereken cizgi yerinin sadece kenarinda pembelik var. Bilemedim cok arada kaldim
En iyisi yarın tekrar yineleyin hatta erken ve hassas gebelik testinden alın.
Benim 3 haftalık gebeliğimde böyle çıkmıştı çünkü.
Yok benimki başka bir testti hatta yanlış yaptım sandım.Sizinki de mi once gri 2 saat sonra pembe cikti :) yoksa renk olarak mi bu sekilde cikti
Yok benimki başka bir testti hatta yanlış yaptım sandım.
İlk gölge gibiydi durdukça pembeleşti.
Kesin yanlış oldu dedim bidaha yaptım o aynı bu fotodaki gibi çıktı.
Yani hamilelik hormonu olmadan bu kadar pembeleşmesi bana anormal geldi inşallah boşa heveslendirmiyorumdur.
Yarın ilk iş gidip hassas erken gebelik testi alın yüzde 95 oranında doğru sonuç veriyor.
Hazır gidiyorlen kan verin, ne kaybedersiniz ki?Yarin halamla hastaneye gidecegim halamm yanimda gel dedi. Kadin doguma gidiyor kan tahlili mi yaptirsam ? Yani ben olmadigina eminim bende ilk gordugumde oha ne alaka falan oldum. Ama testin dedigim gbi olmasi gereken yerin sadece kenarinda pembelik birikmiş. O yuzden kafam karisti. Gecen ay da cok heveslenmistim 1 erken gebelik testi 2 normal test ve kan tahlili yaptirmistim cikmamisti bisey.
Hazır gidiyorlen kan verin, ne kaybedersiniz ki?
Testte dağılım olabilir yani illaki dümdüz çizgi çıkmıyor her zaman ama ben şahsen kendimde görsem kesin hamileyim derdim.
Umarım siz de öylesinizdir ve güzel haberi verirsiniz.
Ay Allah size ve sizin nezlinizde meleğini bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Inşallah canim 4 sene bekleyince artik hayal gibi geliyor. Ocakta ameliyat olmuştum bu ay doktorumu aradimistim tup bebek icin. Bir mucize olurda tup bebege gerek kalmaz insallah. Sagol canim benim tesekkur ederim :) yarin cesaret edebilirsem kan veririm. 0 gormekten verdigim kana acimaya basladim da :)
Ay Allah size ve sizin nezlinizde meleğini bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben istemeden 2 bebek annesi olmuş bir kadınım o sebeple dilimden düşmez bu duam.
Kendimi hep suçlu hissederim sanki başkasının sırasını çalmışım gibi, içim burulur düşündükçe.
Her hamilelik haberine de kendimim gibi sevinirim bu sebeple.
Bu geceki dualarım size olsun, şuan hamile olmasanız bile en yakın zamanda müjdeyi alın inşallah.
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Var fibi duruyo cok belli ama. İnşaşlah allah nasip etmiştir.
Çatlatma iğnesi oldunmu
Hayırlısı inşallah canım. Rabbim nasip etmiştir umarım. Reglin gecikti miHayir canim yani duz bir cizgi olsa belki var dicem ama hilal seklinde pembelik fotoda cok belli olmuyr ondan emin olamadim gidemedim bugun hastaneye yarin sabah ilk idrarla yapicam eger silik cikarsa kan vermeye gidecem. Hic umutlanmak istemiyorum
Hayırlısı inşallah canım. Rabbim nasip etmiştir umarım. Reglin gecikti mi
Kan verdin mi canim testi tekrarlasan ben hic ilk idrarla yapmadim insallah vardir2 gun var daha canim. Zaten bu ay femara kullandim doktora da gitmedim kontorole yumurta gelistimi kac mm oldu hic baktirmadim dusunerek planli da iliski olmadi. Aklimda yoktu. Esim test yapmammi istedi boyle de olunca iste ne guzel takmiyordum kafama acaba diye..
Kan verdin mi canim testi tekrarlasan ben hic ilk idrarla yapmadim insallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?