belirsiz bir çizgi var ama bi hafta kala çıkması ne kadar erken... erken yumurtlamışsınız demekki bence iki güne bir tekrarleyın testi koyulaşacak mı ?Hanımlar bata bir hafta var ama ben hamile kalma korkusundan dayanamadım bugün yaptım. Bu test ne anlama geliyor ikinci belli belirsiz bir çizgi var ama bu hamile olduğum anlamına gelmez değil mi hemen?
Eşime de gösterdim o da var dedi çizgi. Adet günümde tekrarlarım muhtemelen, sağolunSanki bir silik çizgi görüyorum.
Gebesiniz büyük ihtimalle ve daha yeni bir gebelik olduğu için siliktir o..
Eşime de gösterdim var dedi ama ne bileyim test bozuk falan olabilir belki. Yarın sabah daha doğru sonuç için tekrar yapıcam.belirsiz bir çizgi var ama bi hafta kala çıkması ne kadar erken... erken yumurtlamışsınız demekki bence iki güne bir tekrarleyın testi koyulaşacak mı ?
pozitif gösterenlerde yanılma payı pek yok ben öyle biliyorum hakkınızda hyrlısı olsunEşime de gösterdim var dedi ama ne bileyim test bozuk falan olabilir belki. Yarın sabah daha doğru sonuç için tekrar yapıcam.
Neden korkuyorsun ki??Lütfen yorum yapın hanımlar, hamile olabilir miyim? Acayip bir panik ve korku içindeyim.
Bu sabah iki tane test yaptım negatifti. Bata 6-7 gün var. Sabahki testler doğrudur dğeil mi yani negatiftir? Eğer hamile değilsem kasık ağrıları için doktora gidicem ondan biraz telaşlıyımHamile olablrsn buyuk ihtimalle . iki gun snratekrrla cizginin koyulasmis olmasigerekir. Hayirli olsun smdiden.
Hamile olup olmamaktan değil de kasık ağrılarım çok. Eğer hamile değilsem hastalık var demektir ondan korktum Bu sabah iki tane daha yaptım test ama negatif çıktı. Sabah yapılan daha doğrudur değil mi yani hamile değilim?Neden korkuyorsun ki??
Teşekkür ederim desteğiniz için.Mesajlarindan biletelasin anlasiliyor.
Onceliklebir sakin ol hastalik olsa bile herseyin bi tedavisi var . her kasik agrisi ciddi hastalik demek degilbatadacok varmis yumurtlama doneminde bnm kasik agrim cok olur. Usuttgmde cok olur adet biterken olur. Ya ni anlayacagn tek bir seye baglama.
Bi sakin ol. Olacagi varsa hersey olur sen istedigin kdr kork . birazdahabkle ni test dha yap cizgi ciksrsa adet gununu bkleyip doktora git. Eger cozgi yoksada kasik agrisi sikayetiyle git. Brseylernetlesir. Iyi dusun iyi olsun cnm
O kasik agrisi bendede cok olur cnm korkma, gebelige gelince de adetin gecsin biraz bekle. Adetten 1-2 gun sonra bir dene. Hayirli sonuclar cikar ins cnmHamile olup olmamaktan değil de kasık ağrılarım çok. Eğer hamile değilsem hastalık var demektir ondan korktum Bu sabah iki tane daha yaptım test ama negatif çıktı. Sabah yapılan daha doğrudur değil mi yani hamile değilim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?