Gebeliğe Hazırlık Bu test negatif değil mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Her ay ara kanama yaşıyorum kızlar, sat 12 Kasım ve az önce test yaptım negatif... Henüz adet tarihime 2 gün var silik de olsa çıkardı dimi ama? Eğer tarihim geçerse tekrar deneyeceğim. Tüm belirtiler var. Geç döllenme ise eğer idrarda negatif olabilir değil mi?
Peki o zmn niye ara kanama yaşamıyorum? Çok endişeliyim... Lütfen bir şeyler söyleyin kızlar...

Eklentiler

• IMG_20181210_133329.jpg
    IMG_20181210_133329.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 131
Her ay ara kanama yasaman iyi bisey deil maalesef polip miyom kist bisey olabilir doktora görünmelisin.2 gun kalada silik dahi olsa cizgi cikiyor.bu test negatif ama

Her ay ara kanama yasaman iyi bisey deil maalesef polip miyom kist bisey olabilir doktora görünmelisin.2 gun kalada silik dahi olsa cizgi cikiyor.bu test negatif ama
İşte bu ay ara kanama yaşamadıgım için hamile olabilirim diye düşünmüştüm. Adetim geçsin tekrardan yapicam. Tşkler.

İşte bu ay ara kanama yaşamadıgım için hamile olabilirim diye düşünmüştüm. Adetim geçsin tekrardan yapicam. Tşkler.
Canım yerlesşme kanaması adete yakın yada adet zamanında oluyor dıye bılıyorum yerlesme de olabılır ama pembe yada kahverengı olacak dıyorlar kırmızı olmayacakmıs ama benım bı arkadaşım hamıle bende yerlesme kanaması kırmızı oldu dedı. Gec dollenme ıse testte cıkmaz kuzum regl zamanını bekle bakalım ben bata 5 kala oğrendım ama herkeste aynı olmuyor benım kese ıle haftam uyumluydu gec dollenme degıldı kırmızılar gelene kadar bekle bakalım bıde test yapacaksan sabah ılk ıdararla yap

Ara kanamalar normal birşey değil. Doktora görünmediyseniz muhakkak sebebini araştırın bence. Umarım hamilesinizdir biraz daha bekleyin bakalım bi test daha yaparsınız.

Back