Bu temizlik mopu harika birşey

ben komşuma tavsiye ettim.(çünkü onun yer zemni ile benimkisi farklı,benimkisine pek gerek kalmıyor)aldı ve çook memnun kaldı.bana çok dua ettiğini söyledi.
özellikle yer zemini açık renk olanlar daha çok memnun kalıyor,çünkü kıl,tüy,saç yere düşerse hemen belli oluyor.bu mopta bunlar için birebir.

bende daha yeni aldım bismillah daha ilk denemde sıkma kolu elimde kaldı nasıl bir şiddetle çekdiysem artık yada kol dandikdi karar veremedim.bide kaymıyo biraz kol gücü gerektiriyo sizinkilerde öylemi

mopu ıslatmak gerekiyor.eger ıslatmadan denemişseniz kırılabilir.
ıslatınca ,yumuşuyor ve sıkma kolu çok rahat çalışıyor.

BEN DE BU TEMıZLıK ALETıNıN SCOTH BRıGHT ( Yanlış da yazmış olabilirim ama anlarsınız siz) markalısını kullanıyorum yeşil renkte. Ben parkeleri falan silecek diye aldım ama laminant parkeleri silmiyor. Ben de banyoda kullanmaya başladım banyodan sonra yerler su olunca onları çok güzel çekiyor. Bir de benim saçlarım çok dökülür banyoda saçlarımı taradığımda yerde ne kadar kıl tüy vs. varsa çok güzel alıyor dağıtmıyor vileda gibi. o bakımdan kullanışlı suyu da harika emiyor.

ben memnunum kaçıncısını eskittim,metal yerleri zamanla paslandığı için yenilemek gerekiyor.Şimdi viledanın kini kullanıyorum,daha güzel metal olmadığı için paslanma gibi derdi yok.
tavsiye ederim.

Bende de bu markadan var daha önceki evim her yer laminant döşeliydi oradayken almıştım gerçekten hiç temizlemedi ıslak yaptı bende olduğu gibi kaldırmıştım şu an oturduğum evde fayans olan yerler çok üstelik beyaz renk deneyeyim bari kıl tüy alması çok iyiymiş alkisalkisalkis

okuduğum yorumların içinde en gerçekçisi buydu .laminantı silmiyor .bencede fayans ve halı üstü için iyi. bide sapı çooooooook kısa ya bunların normal paspas viledalar gibi değil belim kopuyo ya.

Bunu annem de kullaniyordu almanyada.hatta ben evlendigimde ceyizime bile koyacakti,türkiyede bundan yoktur valizine koyayim.kaydirigubbakcemile3

Sonra o zamanlar nisanlimla koctasa gitmistik baktim "aaa annemin mopu"

nisanlim tabi sasirdi ne annenin mopu diye,ama bi mutlu oldum ki..

Mucize gibi bir sey,vazgecilmezim benimmmopuyorumnanaktan

kızlar ben SCOTH BRİGHT aldım ama kılları toplamıyorki sadece ittiğin yöne doğru kıllarrı biriktiriyor.ben mop a yapışır diye düşünmüştüm fazla yapışmıyor.markadan olabilirmi? ama güzel siliyor heryeri..

ben hiç memnun değilim valla.. aldım ama öylece duruyo yani.. yerlerde iz bırakıyo hiç hoşuma gitmedi.. hıı benim koltuklarım köşe takımı olduğu için sürekli ittirip silemiyodum altını.. ama mop kolay girdiği için tam içime sinmesede yinede kullanıyorum..

takıp çıkarmalı bezli olanlar daha güzel bence... gerçi yerlerde sürünüp parkeleri silmenin iç rahatlığını hiç bi ürün vermiyo doğrusu:)

laminantı silmiyormuş peki normal parkeyi siliyormu acaba,fayans yerlerimde çok ama parkedede işe yarıyormu onu merak ettim almayı düşünüyorum

Arkadaşlar herkese mrb ben aranıza yeni katıldım.Bu ilk mesajım duvar mopu diye birşey duydum internetten araştırdım ama birşey bulamadım duvar temizliğinde çok kullanışlıymış aranızda duyan gören veya kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz.duvar silmem gerekiyor malum bahar temizliği:)

bu siteden öğrendiğim en faydalı şeylerden biri bu mop.ben öyle yerlere eğilip silmeyi sevmiyorum.viledalar falanda kılı tüyü toplamıyo.yapı marketten 2 tane almıştım 2side kırıldı sapından.sanırım sağlam değillerdi.en son 1milyoncudan aldım ve çok memnunum.yerde tek bir saç teli bırakmıyo kendisi:)

merhaba frezya evet oyle bir mop var super bisi sunger moplar gibi degil mikrofiber bezi var cirtcirtli deterjansiz temizlik yapiyorsun yada dogal sbunla yikayabiliyorsun ister kuru ister islak kullanim kuru iken elektrik supurgesinin yaptigi vazifeyi goruyor hatta daha iyi yapiyor islakken de lekeleri siliyorsun kisacasi tam bir bahar temizligi icin ideal bir urun gunluk kullanim isin de muthis rahat sungerli mopuda kullandim cok zor itiliyor yerde rahat hareket ettiramiyorsun basi oynar olmadigi icin manevra kabiliyeti sifir her iki mopuda kullanan titiz bir ev hanimi olarak tavsiye edebilecegim mop nemli moptur macighand nemli mop baska bir markada perla nemli mop goglede arastirabilirsiniz a.s

bende markette her gittigimde goruyorum..vileda almam lazim ikisi arasinda kalmistim..birde bunu deneyeyim

ama bunun kaliteli ve sağlam olanalrını almalıyız ben bir marketten almışdım bi sürüde övmüştü adam ama hemen kırıldı sapı bide hamiledim yani çok sıkmadığım halde ama benimki kılı falan pek toplamıo

Çok teşekkür ederim sevgiiselimm, evet o mopları bende duydum ben bi bakayım sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…