bende daha yeni aldım bismillah daha ilk denemde sıkma kolu elimde kaldı nasıl bir şiddetle çekdiysem artık yada kol dandikdi karar veremedim.bide kaymıyo biraz kol gücü gerektiriyo sizinkilerde öylemi
BEN DE BU TEMİZLİK ALETİNİN SCOTH BRİGHT ( Yanlış da yazmış olabilirim ama anlarsınız siz) markalısını kullanıyorum yeşil renkte. Ben parkeleri falan silecek diye aldım ama laminant parkeleri silmiyor. Ben de banyoda kullanmaya başladım banyodan sonra yerler su olunca onları çok güzel çekiyor. Bir de benim saçlarım çok dökülür banyoda saçlarımı taradığımda yerde ne kadar kıl tüy vs. varsa çok güzel alıyor dağıtmıyor vileda gibi. o bakımdan kullanışlı suyu da harika emiyor.
BEN DE BU TEMİZLİK ALETİNİN SCOTH BRİGHT ( Yanlış da yazmış olabilirim ama anlarsınız siz) markalısını kullanıyorum yeşil renkte. Ben parkeleri falan silecek diye aldım ama laminant parkeleri silmiyor. Ben de banyoda kullanmaya başladım banyodan sonra yerler su olunca onları çok güzel çekiyor. Bir de benim saçlarım çok dökülür banyoda saçlarımı taradığımda yerde ne kadar kıl tüy vs. varsa çok güzel alıyor dağıtmıyor vileda gibi. o bakımdan kullanışlı suyu da harika emiyor.
Arkadaşlar herkese mrb ben aranıza yeni katıldım.Bu ilk mesajım duvar mopu diye birşey duydum internetten araştırdım ama birşey bulamadım duvar temizliğinde çok kullanışlıymış aranızda duyan gören veya kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz.duvar silmem gerekiyor malum bahar temizliği:)
merhaba frezya evet oyle bir mop var super bisi sunger moplar gibi degil mikrofiber bezi var cirtcirtli deterjansiz temizlik yapiyorsun yada dogal sbunla yikayabiliyorsun ister kuru ister islak kullanim kuru iken elektrik supurgesinin yaptigi vazifeyi goruyor hatta daha iyi yapiyor islakken de lekeleri siliyorsun kisacasi tam bir bahar temizligi icin ideal bir urun gunluk kullanim isin de muthis rahat sungerli mopuda kullandim cok zor itiliyor yerde rahat hareket ettiramiyorsun basi oynar olmadigi icin manevra kabiliyeti sifir her iki mopuda kullanan titiz bir ev hanimi olarak tavsiye edebilecegim mop nemli moptur macighand nemli mop baska bir markada perla nemli mop goglede arastirabilirsiniz a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?