• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu temizlik mopu harika birşey

Ya ben bunun mavi rengini Real den almıştım fakat 2.kullanımda mop bozuldu saldı kendini şimdide öylece duruyo kullanmıyorum memnun kalmadım ayni.

saçlarım çok dökülüyo ve viledayla temizlerken zor oluyor, saçaklardan bazen saç teli de uzayıp gidiyor..ben de çok heveslendim yazılanlardan aldım temizlik mopunu henüz kullanamadım ama sabırsızlıkla sonucu merak ediyorum.. teşekkürler

ARKADAŞLAR SONUUUÇ,

koçtaş tan aldığım mop la temizlik yapmaya başladım aaa o ne yerler ıslak ıslak, öyle yazmıyordu kullananlar dedim ve inceledim sıkma aparatı kırıkmış değiştirmeye gittim. çok tuhaf ama daha mağaza kapısından girerken değiştirme şuradan diye yönlendirdiler demek ki öyle olduğunu biliyorlardı. neyse,:sm_confused:

9,90-ytl lık olanlara baktım inanın yarıdan fazlası kırıktı başka bir şey alayım derken aynı ürünün skoç-brite olarak bildiğimiz markasından vardı 19,9ytl ye aldım.

geniş ve düz zeminleri gerçekten güzel temizliyooor. kıl kırıntı iplik v.b. deterjan kullanmadan temizliyor. yerleri silerken büyük kare şeklinde kovama çamaşır suyu yerine proteks kullanıyorum ve mopu sık sık yıkıyorum mis gibi oluyor. mopun ulaşamadığı daha köşe yerleride normal vileda ile siliyorum. :dance:

bende bu moplardan aldım yedeği ile birlikte 10ytl ye ama çok memnunum ne yerler ıslak kalıyor ne saç yada kırıntı kalıyor çok memnun kaldım. Bu arada ben silerken evde kullanmadığım bir kova içersine su koyup suya 5-6 damlada elma sirkesi katıp öyle siliyorum hem yerler sildikten sonra parlıyor hemde yerlerdeki mikroplar ölüyor tavsiye ederim

Güzel bi ürün arkadaşıma temizlikte yardım ederken orda kullanmıştım ama onun suyunu sıkmak için kolunu geri çekiyorsun ya işte ben onda zorlanmıştım :) biraz sertti :)

mopu yeni kullananlar için,

ilk kullanırken 1 dakika falan suyun içinde bekletip öyle sıkılması lazım çünkü süngeri kuruyunca sertleşiyor şu kutuda ıslak saklanan temizlik bezleri gibi eğer hemen sıkmaya kalkarsanız sıkma kolu kırılırr. :teselli:

bende ucuz olandan aldım..benim yerler tamamen beyaz ve herseyi gösteriyodu..acaip memnun kaldım,kılı,tozu herseyi topluyo..pırıl pırıl vallaaa

senağlama
Ya ben bunun mavi rengini Real den almıştım fakat 2.kullanımda mop bozuldu saldı kendini şimdide öylece duruyo kullanmıyorum memnun kalmadım ayni.

onların mavileri hep öyleymiş canım . alanlardan hep kırıldığını duydum.. ben eflatun orjinalini aldım
cok memnunum
ama ben hijyen için yerleri kosla ile silince çabuk yıprandı. şiddetle tavsiye ederim çok rahat......

ıkı yıldır kullanıyorum... benım kurtarıcı melegım mop......

--------------------------------------------------------------------------------

ben 2 yıldır kullanıyorum cok memnunum ama tek sıkayetım camasır suyu ıle sılınce cabuk eskıyor bende 8 ytl ye almıstım
ewet canım bende aynen katıyorum sana

bende aldım ama bi köşeye attım benimki ortadan katlananlardan öyle oluncada sulu kalıyor

çalışan, yeni evli ve ev işlerinde acemi bi bayan olarak temizliğe sadece hafta sonu vakit ayırabiliyorum ve işimi çabuk bitirip kendime vakit ayırmak istiyorum ama ne mümükün. çamaşır, bulaşık derken sıra evi süpürüp silmeye geliyor da viledayla silerken o yere yapışıp kalan kıl, saç, tüyler yok mu deli ediyor beni. mopla işim çok daha çabuk bitecek sanırım. en kısa zamanda bi tane edinip hemen deneyeceğim. çok işime yarayacağına eminim. herkese şimdiden teşekkürler.

Gacılar,eski mopum rahmetli olunca,eşime sipariş verdim yenisini alsın diye ancak,gitmiş Scotch Bride marka almış.Yeşil,ağır ,hantal bişey...Hem suyu tam sıkmıyor,hem tek kolla kullanmak için bayağı pazu yapmak gerekiyor.İlgilenenlere duyurulur yevvrum

arkadaşlar cahilliğime verin kusuruma bakmayın ama bi sorum olacak. burda bahsedilen temizlik moplar rulo şeklinde di mi ??? ben bakarken bi markanın temizlik mopunu gördüm paspas gibiydi. hangisi kullanışlı acep ???

şu günlerim hep temizlikle geçiyo heryer pırıl pırıl olacak ama bende mahvoldum en iyisi birde bu moplardan denemek kıl tüy toplamaktan bıktım

arkadaşlar cahilliğime verin kusuruma bakmayın ama bi sorum olacak. burda bahsedilen temizlik moplar rulo şeklinde di mi ??? ben bakarken bi markanın temizlik mopunu gördüm paspas gibiydi. hangisi kullanışlı acep ???

hayır püsküllü değil rulo şeklinde olanlar sap kısmındada sıkma aparatı var rulo içine suyu çekmeden sakın sıkma kolunu çekmeyin kırılır. önceki mesajımdada marka var ben bu markadan memnunum konu ile ilgili diğer mesajları da okumanı öneririm.

KONU BAŞINDA RESMİ VAR ŞİMDİ GÖRDÜÜÜM.

Gacılar,eski mopum rahmetli olunca,eşime sipariş verdim yenisini alsın diye ancak,gitmiş Scotch Bride marka almış.Yeşil,ağır ,hantal bişey...Hem suyu tam sıkmıyor,hem tek kolla kullanmak için bayağı pazu yapmak gerekiyor.İlgilenenlere duyurulur yevvrum

ay bende bunu merak ediyordum diğerlerinden daha pahalı iyidir diye düşünmüştüm şimdi sevindim almadığıma sağol canım

valla ben burda scotch brite dışında bi marka göremedim ben. ucuz olan, pahalı olan falan deniyo ama marka verilmiyo. koçtaştan alındığı söylenmiş ama burda koçtaş yok. marka verirseniz sevinirim...

valla ben burda scotch brite dışında bi marka göremedim ben. ucuz olan, pahalı olan falan deniyo ama marka verilmiyo. koçtaştan alındığı söylenmiş ama burda koçtaş yok. marka verirseniz sevinirim...

ayy bende özendım simdi ama benım ev küçük neresını sıleyım anam mopla...
büyük ev almayı bekliyim barı o zaman daha çok silecek yerim olacaktatlicadiarzu

Son düzenleme:
Back
X