Kızlar cuma akşamı ilişki oldu, cumartesi akşamı saat 8de ovulasyon testim pik yaptı, o gün ilişki olmadı, pazar öğlen 12de ilişki oldu, öğleden sonra 2de test yaptım yumurta çatlamıştı. Dün yani. Bugün akşam 6 7 gibi ilişki olsa sizce yumurta hala dölleyebilir mi? Aralarında 30 32 saat olacak ilişkinin. Yoksa sadece dünkü ilişkiden mi ümitlenmeliyim yardımcı olun lütfen
Test pik yaptığı gün ertesi 2 günü toplamda 3 gün öneriyorlar ve genelde canim pik yaptığı günü 36 saat icinde yumurta canlı kalır şansın var yani gönlünden geçen sağlıkla gerçekleşir inşaallah
Kızlar cuma akşamı ilişki oldu, cumartesi akşamı saat 8de ovulasyon testim pik yaptı, o gün ilişki olmadı, pazar öğlen 12de ilişki oldu, öğleden sonra 2de test yaptım yumurta çatlamıştı. Dün yani. Bugün akşam 6 7 gibi ilişki olsa sizce yumurta hala dölleyebilir mi? Aralarında 30 32 saat olacak ilişkinin. Yoksa sadece dünkü ilişkiden mi ümitlenmeliyim yardımcı olun lütfen
Bildiğim kadarıyla doktorlar çatlamadan sonra 36 saat içinde diyor. Sizi de yanlış yönlendirmeyeyim ama pazar öğlen 1 de yumurtanız çatlamış olsa, 36 saat sonrası Bu gece oluyor. Yani hala vaktiniz var gibi
Çok teşekkürler arkadaşlar. Ne bileyim işte. Herkes bişey diyor, doktor 2 günde 1 ilişki olsun dedi diye üst üste olsun istemedik o yüzden pik olduğu akşam yerine dün öğlen yaptık. Çok sağ olun, dualarınızı beklerim