- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Pierre Cardin güzel modeller gördüm ama kullanışlı mı alan memnun mu ya da bilgisi olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süet kendisi zaten yağmurda giyince hoş olmuyorlar süet dışında çabuk mu yıpranıyor onu merak ettimsuet koruma spreyleri var onlarla kullanmak gerekiyor ben oyshodan aldım yağmurda giymiyorum sadece çok çirkin görünüyorlar sıcacık tutuyor ayağı
genel olarak görüntüsü çirkin bence ama rahatlar. evet önü benim geçen sene çok giymemiş olmama rağmen çizik çizik ama ben ayağımı çok büküyorum hani 1-2 sezon götürür muhtemelenSüet kendisi zaten yağmurda giyince hoş olmuyorlar süet dışında çabuk mu yıpranıyor onu merak ettim
Satış sitesindeki kullanıcı yorumlarındaki fotoğraflar çok hoşuma gitti her gün kullanmak için değil değişiklik olması için almayı düşünüyorumgenel olarak görüntüsü çirkin bence ama rahatlar. evet önü benim geçen sene çok giymemiş olmama rağmen çizik çizik ama ben ayağımı çok büküyorum hani 1-2 sezon götürür muhtemelen
ben bu 1 aydır falan sürekli giydim okula giderken markete giderken bol triko bir pantolonum var ikisi üniforma gibi oldu üstüme. ayakları sıcacık tuttuğu için tercih ediyorum. bence alınır yani oldukça moda zatenSatış sitesindeki kullanıcı yorumlarındaki fotoğraflar çok hoşuma gitti her gün kullanmak için değil değişiklik olması için almayı düşünüyorum
Yaa teşekkür ederim ne güzel teşvik edici yorum oldu sence taba mı bej mi?ben bu 1 aydır falan sürekli giydim okula giderken markete giderken bol triko bir pantolonum var ikisi üniforma gibi oldu üstüme. ayakları sıcacık tuttuğu için tercih ediyorum. bence alınır yani oldukça moda zaten
dış giyim rengine göre değişir ben taba aldımYaa teşekkür ederim ne güzel teşvik edici yorum oldu sence taba mı bej mi?
Taba yokmuş zaten numarası baktım diğer rengi alırım o da hiç kir götürmez yadış giyim rengine göre değişir ben taba aldım