Bu Tarz Benim'de Nur Bozar Şoku!

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
595
Bu Tarz Benim yarışmasında eleme gecesine yarışmanın favori ismi Nur Bozar damga vurdu. Nur Bozar, "Gitmek istiyorum," dedi ve jürinin oylarıyla da yarışmaya veda etti.

Bu Tarz Benim'in 15 Kasım akşamı yayınlanan son bölümüne yarışmanın favori ismi Nur Bozar'ın yarışmadan ayrılma kararı damga vurdu ve Bozar, jurinin çoğunluğunun ismini yazmasıyla elendi.

"ELENMEK İSTİYORUM"

Yaşanan kavgalara daha fazla dayanamadığını söyleyen Nur Bozar, kritik bir haftada yarışmaya hazırlanmadan çıktı. Nur "En az puanı alıp elenmek istiyorum" dedi.

Nur Yerlitaş'ın pes etme uyarısına karşın Bozar, "Yarışmaya olan inancımı kaybettim. Bu yarışmaya gelme istediğim kalmadı." ifadelerini kullandı.

NİHAT DOĞAN SIFIR VERDİ

Nur Bozar'ın ayrılma isteğine karşın Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez, Nur'a 3'er puan verdi.Kemal Doğulu ile Ivana Sert de Nur Bozar'a 1'er puan verdi. Nihat Doğan ise Nur Bozar'a 'sıfır puan' verdi.

DOĞULU'YA SERT ÇIKTI

Jüri üyelerinden Kemal Doğulu'nun Nur Bozar'a 'Teklif aldın gidiyorsun' imaları ise Nur'u sinirlendirdi. Bozar, bu ifadelere karşılık Doğulu'ya, "İmada bulunuyorsunuz. Yorumunuz gereksiz." şeklinde sert bir cevap verdi.

Nur Bozar sunuculuk için mi ayrılmak istedi?

Nur Bozar'a Acun Ilıcalı'dan Sunuculuk Teklifi
Ekranların fenomen yarışma programı Bu Tarz Benim' bu hafta eleme gecesinde yarışmadan ayrılmak istediğini söyleyerek elenen Nu Bozar’ın Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu TV8 ekranlarında sunuculuk yapacağı iddia edildi.
Bu Tarz Benim yarışmasında fenomen olan güzel yarışmacı Nur Bozar'a dizi ve sunuculuk teklifleri geldiği iddia edildi.

Bu Tarz Benim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Nur Bozar’ın yarışmaya devam etmek yerine televizyon sektörüne girmek istediği magazin gündemine bomba gibi düştü.

Önümüzdeki günlerde Nur Bozar’ı programlarda sunuculuk veya dizilerde oyuncu olarak görüleceği iddiası doğru çıkacak gibi.(haber aktüel)

10 gun oncesinden 2. Sayfa adli programda elenecegi soylenmisti.bu kiza ilk gunden beri isinamamistim hep bir yalan hep bir samimiyetsiz geliyordu

Yarışmaya katılanların para ödülü için katılmadığını herkes biliyor.Hemen hepsinin geçmişinde ekranlara çıkmışlığı var.Bu program tanınmalarını farkedilmelerini kolaylaştırdı.Sunuculuk yapacaksa Nur Bozar bu da doğal.Yarışmaya devam etmek yerine bu kadar popüler olmuşken teklifleri değerlendirmek gayet mantıklı.Güzel yüzlü,güzel konuşan Nur Bozar a sunuculuk eminim çok yakışacaktır.

ya şu kızın neresini güzel buluyolar onu anlamıyorum ve bu yarışma çok şaçma bişe gündeme cuk diye oturmuş haber ya

Nur'un çok üstüne gittiler Nihat Doğan kıza "karşımda duran obje" dedi yanlış hatırlamıyorsam. Karakterine bile laf söyledi.
Nur cevap verdi de görüntüler kesildi mi acaba? Umarım oyledir nihat doğan dan öyle laflar işitsem intihar ederdim.

Tam bi kezban türk halkının neyi şakşakladığını iyi anlamış bi insan mutaassıp ev kızı modu..umarım fazla görmeyiz ekranda kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…