• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Tarz Benim yarışması Özlem Özden'in uydurduğu bir hayal mi?

valla bilgecim...
bu programda hangisi deli hangisi akıllı belli değil...:KK53:
bize göre bi nur vardı aklı başında bunların deliliklerine dayanamayıp gitmek istedi gitti:KK55:
:-)

Amaan hepsi oyuncu işte. Sirf benim izledigim 1 2 bölümde, yok oyuncularmis yok klip cekmisler falan filan bir sürü şey duydum.. ben böyle programlarin gercekligine inanmiyorum..

Amaan hepsi oyuncu işte. Sirf benim izledigim 1 2 bölümde, yok oyuncularmis yok klip cekmisler falan filan bir sürü şey duydum.. ben böyle programlarin gercekligine inanmiyorum..

aynen biri diğerinin müşterisi birinin dayısı mı eniştesi yapımcı biri zaten ajansta manken biri öyle biri böyle

birinci belli zaten yani öyle deniyor.bu kadar kişi arasına belki hiç tanıdığı olmayan birinide alıyor onuda eziyorlar

reting uğruna herşeyi mubah görüyorlar...

bakıyormusun dersen evet bakıyorum onların kavgaları didişmeleri biraz olsun ev halimden uzaklaştırıyor.

eglendigim güldüğüm kızdığım anlar oluyor . takip ediyorum zamanım oldukça ama yeni sezona bakamam sanırım...

aynen biri diğerinin müşterisi birinin dayısı mı eniştesi yapımcı biri zaten ajansta manken biri öyle biri böyle

birinci belli zaten yani öyle deniyor.bu kadar kişi arasına belki hiç tanıdığı olmayan birinide alıyor onuda eziyorlar

reting uğruna herşeyi mubah görüyorlar...

bakıyormusun dersen evet bakıyorum onların kavgaları didişmeleri biraz olsun ev halimden uzaklaştırıyor.

eglendigim güldüğüm kızdığım anlar oluyor . takip ediyorum zamanım oldukça ama yeni sezona bakamam sanırım...

Sirf para için düştükleri durum icler acisi
Zaten jüri hakaret ediyor bol bol, onlar da Yarabbi şükür diyor. Pes vallahi.
Ben Trthd izliyorum. Cok guzel programlar var tavsiye ederim :KK76:

Böyle bir film izlemiştim kiz yavaş yavaş kendi kisiliklerini tedaviype olduruyor ama doktorların arkadaslarini öldürdüğünü düşünerek kacmaya calisiyordu. tabi filmin başında biz de öyle saniyoruz ama fimnin sonunda anlasiliyor ve hepsi de korkulariyla öldürüyordu. Mesela biri nefessiz kaliyordu, digeri camdan atliyordu falan filan yani.
Aslinda dedigi dogru da olabilir bu arkadaşın. Acaba Bakırköy'e gidip sorsam mi ya? :confused:
Hahaha programi sadece 1 2 kere izledim o da zorla, sevmem böyle sacma seyleri ama merak saldim iyi mi :KK53:
Filmin adı neydi ki :)

Bence reyting savaşında her zaman show öndeydi hatırlarsanız
haber spikeriyle , kaynana gelin yarışmasıyla ki bu insanlar sayesinde kanal epey para kazandı ama yarışmacılar sadece acı çekti evladını kayıp etti çok dramlar yaşandı yayın politikası showun asla değişmedi kurban hep yarışmacılar , basitlik ve kavga her daim showun ilkesinde var

Hatirlayamadim ama internetten arastirdim sanirim girl interrupted (Aklim Karıştı ) olacak ama emin değilim. Fakat büyük ihtimalle bu. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Böyle filmlere bayilirim...

2010 yapımı Koğuş ( The Ward ) . Yönetmen John Carpenter . diye hatırlıyorum canım :)
İkinizi de teşekkür ederim en yakın zaman da iki filmi de izleyeceğim :)

Eğer özlem Özden bu yarismayi kazanirsa bu haberin dogruluguna kati onanirim gidişatta onu gösteriyor hadi hayırlısı:)

Omuzları kemikli ve göğüsleri düşük bir kadın ısrarla straplez giyiyorsa,ben ona tarz marz demem.
Şıklık demek,kusurlarını gizleyip güzel yönleri vurgulamak demek.
Herkesin heryeri güzel olmayabilir ki değil zaten.Jüri diğer kızların kusurlarına göre yorum yapıyor.
Bacakların ince bu bacaklara bunu giymeseydin,senin belin biraz kalın,boyun kısa gibi...
Keşke "bu omuzları açma" da diyebilselerdi.

Benzer formattaki diğer yarışmalardaki gibi en iyinin değil,en stratejik olanın kazanacağını düşünüyorum.

Back