- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Niye güldün sevgili anne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paylaştığın makaleye güldüm çok eğlenceliydi tekrar tekrar okudum daNiye güldün sevgili anne?
valla bilgecim...
bu programda hangisi deli hangisi akıllı belli değil...
bize göre bi nur vardı aklı başında bunların deliliklerine dayanamayıp gitmek istedi gitti
paylaştığın makaleye güldüm çok eğlenceliydi tekrar tekrar okudum da
canımmmSeni eglendirmek benim görevim
Amaan hepsi oyuncu işte. Sirf benim izledigim 1 2 bölümde, yok oyuncularmis yok klip cekmisler falan filan bir sürü şey duydum.. ben böyle programlarin gercekligine inanmiyorum..
aynen biri diğerinin müşterisi birinin dayısı mı eniştesi yapımcı biri zaten ajansta manken biri öyle biri böyle
birinci belli zaten yani öyle deniyor.bu kadar kişi arasına belki hiç tanıdığı olmayan birinide alıyor onuda eziyorlar
reting uğruna herşeyi mubah görüyorlar...
bakıyormusun dersen evet bakıyorum onların kavgaları didişmeleri biraz olsun ev halimden uzaklaştırıyor.
eglendigim güldüğüm kızdığım anlar oluyor . takip ediyorum zamanım oldukça ama yeni sezona bakamam sanırım...
Filmin adı neydi ki :)Böyle bir film izlemiştim kiz yavaş yavaş kendi kisiliklerini tedaviype olduruyor ama doktorların arkadaslarini öldürdüğünü düşünerek kacmaya calisiyordu. tabi filmin başında biz de öyle saniyoruz ama fimnin sonunda anlasiliyor ve hepsi de korkulariyla öldürüyordu. Mesela biri nefessiz kaliyordu, digeri camdan atliyordu falan filan yani.
Aslinda dedigi dogru da olabilir bu arkadaşın. Acaba Bakırköy'e gidip sorsam mi ya?
Hahaha programi sadece 1 2 kere izledim o da zorla, sevmem böyle sacma seyleri ama merak saldim iyi mi
Filmin adı neydi ki :)
Filmin adı neydi ki :)
Hatirlayamadim ama internetten arastirdim sanirim girl interrupted (Aklim Karıştı ) olacak ama emin değilim. Fakat büyük ihtimalle bu. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Böyle filmlere bayilirim...
İkinizi de teşekkür ederim en yakın zaman da iki filmi de izleyeceğim :)2010 yapımı Koğuş ( The Ward ) . Yönetmen John Carpenter . diye hatırlıyorum canım :)