• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Tarz Benim de Canlı yayın Skandalı

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...4aB4Ak&usg=AFQjCNHRWiVmzfWdihOY8k0qmasmZc7TJA
Bu Tarz Benim'de 'canlı' skandal
Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi.
Bant yayında seyirciden SMS istendi. Sadece birincinin açıklandığı bölüm 15 dakika canlı yayınlandı. Jüri, eski yarışmacılar ve seyirci canlı yayında yoktu. Canlı yayın esnasında Nur Yerlitaş başka bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı. Fan forumlarında ve sosyal medyada kanala tepki yağdı.

27151702.jpg

Show TV’de yayınlanan “Bu Tarz Benim” isimli yarışma programında 100 bin TL’lik büyük ödülü Aycan-Nurcan Şencan kardeşler kazandı.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu’nun jüri olduğu yarışmada toplam 13 yarışmacı arasından finale üç isim kaldı. Ezgi Baylar, Ayşegül Balcı ve Aycan-Nurcan Şencan’ın çekiştiği ve jürinin puanlarıyla SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşanın kazanacağı yarışmada Serter ilk olarak yarışmanın üçüncüsünün Baylar olduğunu söyledi. Nefeslerin tutulduğu yarışmada Serter, Bu Tarz Benim’in ilk sezon şampiyonunun Şencan Kardeşler olduğunu açıkladı.

27151868.jpg

Büyük ödülü alan ikizlerden Nurcan Şencan duygularını şöyle dile getirdi: “Bizi destekleyenlere teşekkür ederiz. Bize her zaman destek olan annemize ve şu an Adapazarı’nda izleyen babamıza teşekkür ediyorum. Bizlere inandılar. Buraya her sabah geldiğimizde, buradaki arkadaşlarımız bize yardımcı oldular. Sürekli moralimizi düzeltmeye çalıştılar. Hepsine teker teker teşekkür ediyoruz.”

Yarışmanın hepsini izleyemedim uykum geldi:KK45: Ama hak eden kazanmış kızların tacını kim taktı jüride yokmuş canlı yayında aslında jürinin bulunması gerekti.

aslında öykü de zahmet edip hiç gelmeseymiş .alelacele açıkladılar.normalde uzattıkça uzatıp kanser ederler adamı.açıklamayı noter yapardı,tacı da kameraman takardı bitti gitti :63:
bu kadar saçma bir BÜYÜK final ömrü hayatımda görmedim :KK20: programı tv8 e satmışlar.sanırım onunla alakalı bişeyler dönüyor o_O
hakeden kazandı neyseki :KK50:
ezgi de iyi morardı.artık nasıl eminse :KK48::KK45:

Juri aldigi cukkaya bakar.Canli yayinda olmuslar olmamislar cokta muhim degil.
Ama bu kadar gundemde kalan bir programin boyle fiyasko bir finalle bitmesi cidden hayranlari varsa hayalkirikligina ugratti.

Ya herşeyi geçtin nur yerlitaş hangi gezegenin insanı merak ediyorum.Yaa nasıl bir poz öyle.Sen aylar boyu parçalan yok efendim tarz marz diye verdiğin poza bak:KK57:

Kusura bakmayın ama böyle yarışmaları seyredip prim vermekle hata ediyorsunuz, jüri dediğiniz alacağı paraya bakar, her bölümde biraz atarlanırlar ki dikkat çeksin sonra işte böyle seyirciye ve yarışmacılara umursamaz tavır takınır finalde bile bulunmazlar.

Back