• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu takımdan bildiğiniz sayfa varmı çok aaacil lazım

Her yerde var bu modelden, mağazaların olduğu yere gidin bulursunuz. Trendyolda da var gördüm tesettür takım yazın arayın

Ankaradaysanız kızılay metro mağazalarında gördüm. Sakarya çıkışında tesettür mağazaları var göz atın👍🙋‍♀️

Her yerde var bu modelden, mağazaların olduğu yere gidin bulursunuz. Trendyolda da var gördüm tesettür takım yazın arayın

Ankaradaysanız kızılay metro mağazalarında gördüm. Sakarya çıkışında tesettür mağazaları var göz atın👍🙋‍♀️
Valla ben bir sayfada gördüm ondada bulamadım isim varmı acaba sayfa falan Sakarya çıkışı mağaza dediğiniz yer nere anlamadım

Eğer adres veya Trendyol ürün kodu varsa sevinirim gerçekten heryerden arattım yok bulamadım arayınca çıkmıyor işte

Bence gelin zamanında link attı,bunlar da aldık aldık diye gecistirdi. Şimdi de bedeni kalmadı diye tutuşuyorlar.
Son saniyeci biri olduğumdan benim de hep başıma gelir böyle şeyler
Ben de şu acil olayına sinir oluyorum.
Masa ortumu reçel döküldü acill..
Kıyafet bedeni bulamıyoruz acilll..
Sevgilim bana neden günaydın mesajı atmıyor acill..
Yani yangın varmiscasina acilll diye yazılınca sinir ediyor beni.

Bence gelin zamanında link attı,bunlar da aldık aldık diye gecistirdi. Şimdi de bedeni kalmadı diye tutuşuyorlar.
Son saniyeci biri olduğumdan benim de hep başıma gelir böyle şeyler
Kızın hoşuna gitmiş sözde birinde görunce sayfayı söylemiş ben alacaktım hediye baktım beden yok sonra ilk kez kadınlar kulübüne girdim ve paylaştım 🤣

Ben de şu acil olayına sinir oluyorum.
Masa ortumu reçel döküldü acill..
Kıyafet bedeni bulamıyoruz acilll..
Sevgilim bana neden günaydın mesajı atmıyor acill..
Yani yangın varmiscasina acilll diye yazılınca sinir ediyor beni.
Buralarda alışkanlık haline gelip takilirsam.bemde sizin gibi düşünebilirim ve haklısınız

Niye illa bu bir çok tesettür mağaza ve alışveriş sitesi var. Aklınıza yatandan alın bir tane

Back