• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bu süt nasıl artar ne yaptıysam artmıyor.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Stresini azaltmalısın öncelikle..
Benim tek formülüm (tabi ki dengeli baslenmenin yanı sıra)
Günde 3 lt su ve 3 fincan da rezene çayı.. Bu sütün miktarı arttırmak için tabi ki..
Kalitesi içinse bol protein almalısın. Günde 1 porsiyon ya balık, ya tavuk, ya et ye..
Ama başta da dediğim gibi stresten kurtulmazsan ne yaparsan yap işe yaramaz tecrübeyle sabittir..
(Evde sütünün yetmediği konusunda senin moralini bozan birileri varsa hemmen uygun bir dille kov ve de:)

Ben fenugreek kapsulunu aliyorum. Gunde 6 tane 3 kere olmak uzere Cok faydasi oldu. Bunun yaninda rezene cayi,incir,kuru sogan,bulgur pilavi ve de alkolsuz bira. Bunlar benim sutumu artiran seyler.

mrb hanımlar benimde 6 aylık kızım var bende bıkmıştım artık çok şükür bu zamana kadar zorda olsa idare ettim bugun kızımı doktora götürdüm artık ugraşmama gerek kalmadıgını söyledi ve yeni bir bilgi ögrendim markasını hatırlamıyorm ama fruktozlu içerikli malta içeceklerin oldugunu söyledi bunların vitamalt gibi oldugunu söyledi artık vitamaltlar bulunmuyor isterseniz araştırın

arkadaşlar humana stil tea içiyorum.yememe dikkat ediyorum.normalde de çok su içerim yine içiyorum.bol bol kayısı suyu tüketiyorum.2-3 saatte birde sağıyorum.yinede artmıyor.demir ilacımı içmedim uzun bir süre onla alakalı olabilir mi?lütfen bana bir akıl verin.süt çok azaldığı için bebeğimde emmek istemiyor.durum vehametini şöyle açıklıyayım bütün koca bir gün ancak 25 ml.sağabiliyorum.önceden gayet iyiydi.hem emzirir hem de sağardım.artık çok yoruldum ama sütten de vazgeçemem

canım şu malt içeceğini önce mutlaka bi dene umarım yarar ben ok faydasını gördüm

benim aldığımın markası royal malt eczaneden aldım doktorlar programı ve ender saraçta da malt içeceklerini önerdiler denedim ilk gün değil ama yarını ve diğer gün dolu dolu oldu

Benim oğlum sekiz aylık. Geçenlerde benim de sütüm neredeyse kesilecke kadar azaldı. Hatta bir konu da açtım bununla ilgili, konularıma bakarsan orada çok çeşitli tavsiyeler göreceksin. Daha önce de ilk aylarda sütümü artırmak için çok şey denedim.
Konuyu açtıktan sonra da sütüm baya bir düzeldi.
en çok işime yarayanlar:
- Stres yapan şey her neyse onu başından defetmek, sütüm azalıyor diye ayrıca bir stres yapmamak.
- En az 3 lt su
- 3 kupa rezene çayı (Marketteki poşet çaylardan değil aktardan al rezene tohumunu)
- Kuru börülce
- Dereotu

Back