Amca bilimsel konuşmaya çalışmış insan vücuduna (omurgasına) en çok benzeyen hayvan bile secde pozisyonunu asla alamıyormuş insanlara has bişey namaz kılmak onu söylemek istemiş, oruç kafaya vurmuş heralde yanlış bi cümle konuşmuş
Herkesin başına gelebilir bizim de günlük hayatta Zaman Zaman patavatsızlıklara denk geldiğimiz oluyor..
Belki de bir algı operasyonudur bilemeyiz...
Canlı yayında olmuş bi hata, yapılacak bişey yok ..
Millet ben mesihim diyor yok canlı yayında küfreden mi dersin dili sürçen mi dersin olabiliyor..
(Gogul amcaya sorun canlı yayın gafları diye o size çıkarır bişeyler hatırlatır)
Offf bitmeyecek mi bunlar , haber izlemiyorum haberlerden tiksindim, yeter bitsin valla ya bunlar hep saka olsun, öyle bir parti yok desinler.Geçen hafta yarım kadındık, bugün de hayvan olduk çok şükür...
Amca bilimsel konuşmaya çalışmış insan vücuduna (omurgasına) en çok benzeyen hayvan bile secde pozisyonunu asla alamıyormuş insanlara has bişey namaz kılmak onu söylemek istemiş, oruç kafaya vurmuş heralde yanlış bi cümle konuşmuş
Herkesin başına gelebilir bizim de günlük hayatta Zaman Zaman patavatsızlıklara denk geldiğimiz oluyor..
Belki de bir algı operasyonudur bilemeyiz...
Canlı yayında olmuş bi hata, yapılacak bişey yok ..
Millet ben mesihim diyor yok canlı yayında küfreden mi dersin dili sürçen mi dersin olabiliyor..
(Gogul amcaya sorun canlı yayın gafları diye o size çıkarır bişeyler hatırlatır)
insanlari birbirinden ve hayvanlardan ayiran dini yukumlulukleri var..
rabbine itiat ve ibadet etmek ...
hayvanlarin oyle bir yukumlulugu yok...
her insan kendi iradesiyle akliyla ister yapar ister yapmaz...islam dinine inananlari birbirinden ayiracak budur..yapilan ibadetlerinin samimiyeti allaha kalmistir oda kimseyi ilgilendirmez..herkes kabul olmasi ümidiyle yapar..
demek istedigi bence budur...
yapmazsa ne farki kalir...
bunu daha guzel bir dille anlatabilirdi tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?