Bu son diyet'im yaza kadar bitiricem bu işi.

sevilcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
1.111
75
163
40
Başlasın maratonum şu an 89 kiloyum mart ayına kadar zaman verdim kendime
aylık olarak 5 ile 7 kg vermeyi planlıyorum
bundan önce en yüksek 94 kg olmuştum diyetisyen yardımı ile 85 kadar düştüm
tabi homili gırtlak yiyince malesef 4 kilosunu geri almış bulunuyorum gün gün neler yaptım neler yedim
hepsini not edicem hem burdan hemde kişişel defterimde kayıt tutucam elimden geldiği kadar
saglıklı vermeye çalışıcam şimdilik bu kadar. bu günlük benim için iyi bir adım oldu
bu arada 10 günde bir tartılıcam neyse fazla detaylara dalmadan başlangıç içi yeterli
sabah yeni bir benle gözüşmek üzere

bugünkü menüm sıkı bi kahvaltı yaptım
4 dilim sucuk tost makinasında altına havlu kagıt koyarak pişirdim öncesinde sucukları tartım 22 gr dı
pişirdikten sonraki agırlıgı 10 gr dı yani fazladan olan yagını çıkardım ki kaşarın yagını rahatlıkla kullandım
30 gr kadar kaşar kepekli ekmekle 250 kalorilik tost yaptım

kahvaltım
karışık tost
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 çatal krem peynir
1 dilim salam
toplam kalorisi 450 ile 500 arası

13.00 ara ögün yapıcam
ajda bardakta ev yapımı kefir

15.00 öğlen kuru baklagilli karısık çorba
içindekiler fasülye yeşil mercimek
yarma nohut yagurt 1 kasesi 250 kalori
1,5 kase içebilirim

17.00 ara ögün
ajda bardakta kefir

19.00 akşam
sebze çorbası
birazda tavuk sote yicem
ekmek yemicem öglenki yemekte karbonhitratı yeterince aldım

bu arada tabiki egzersiz yapıcam 1 saat oryantel yapmayı düşünüyorum
aslında düşünmüyorum mutlaka yapıcam... yarın yeni benin ikinci gününde görüşmek üzere

Biraz geç oldu gelmem temizlik vardı yoğun geçti hemen bugün ki menümü yazayım
Kahvaltı tost 1 yumurta

Öğlen yoğurtlu çorba 2 kase

Akşam 2 kepçe kuru fasülye
2 dilim ekmek 3 kaşık yogurt

Ara öğün yapamadım ama yatmadan önce 1 çay bardağı süt içicem
Birazdanda egzersizimi yapıcam

3 gündür diyet yapamadım
bugün tekrar düzenledim oyüzdende menü yazmak istemedim aslında menü de yazıp kalabalık olusturmayım ara ara sonuçlarımı paylasırım

canım bende bu sabah 90 kilo çıktım geçen hafta 88e kadar düşmüştüm 3 gündür diyet yapamıyorum o yüzden 2 kilo fazla çıktım ..
ben 2 sene önce 109 kiloydum ara ara diyet ve yürüyüş yaptım. bu sayede 21 kilo verdim..
bugün diyetime devam ediyorum ve yılbaşına kadar 85 e düşmeye kararlıyım..
sabır ve irade ile neden olmasın değil mi :))

maşşallah canım tebrik ederim ne güzel kilo vermişin ama ben yine boşladım hala 89 dayım
yapamadım diyet yani baslıcam ama nedense hep bişiler çıkıyor sabah baslıyorum öglende yapıyorum aksam olunca hersey allak bulak oluyor geceleri durduramıyorum kendimi aslında diyetisyen bu konuda çok faydalı oluyor insan korkuyor veremicem diye bogazını tutuyor maddi konumu biraz düzeltip destekle yapmak istiyorum çünkü eski irademi kaybettim sabredemiyorum destegin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…