Bu sohbeti yorumlayın lütfen...

mlkhkn

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
297
14
643
42
İstanbul
Aşağıda ki sohbet orta yaşlı bir erkekle 30lu yaşlarda bir bayan arasında geçiyor.iş arkadaşı bunlar.bayan eşinden ayrılmış bir çocuğu da var ve erkeğe abi diye hitap ediyor.biz bunu okuyunca her birimiz farklı yorumladık.bu konuşmalar size ne düşündürdü?Bu nasıl bir diyolog olabilir sizce.yorumlarınızı bekliyorum..

Kız nereye kaçtın:)
erkek: buradayım
Kız peki
erkek: sen biraz dahaa oku
Kız okuyorum benim okuyacak çok şeyim var:)
erkek: daha ne var yaaaa
Kız senden dinlemekde güzel ama çok yormıyım seni
erkek: seni gidi kulak mollası seni
Kız : :) sende bana anlatırken hatırlamış oluyosun
erkek: işin kolay tarafına kaçmak olmaz
Kız : bilgi tazelmesine gidiyoruz birlikte
erkek: evet ama devamli bilmek sonu yokki bunun
Kız : yok tabi yenilerini öğrenmekde güzel
erkek: senin yeni dediğin benim unutmak üzere oldğum şeyler şimdi ne yapacaz
amma ukalalık yaptım yaaa
Kız ben yeni öğrenicem sende unutmaktan kurtulacaksın şimdiki aklınla tekrar düşüneceksin :)
erkek:: ya ben daha dişe dokunur bilgi istiyorum artık ama sana yardımcı olabilirim
Kız: dişe dokunur bilgi? nasıl bir bilgi?
erkek:: evet yaaaa gelecekle ilgili yani birşeyleri bazılarından önce görebilme yani
Kız ruhsal güçleri geliştirme teknikleri adında bir kitabım var:)
erkek: ne işe yarıyor o yaaa
Kız sendeki bu mantıkla zor gerçi yada belki daha iyi yaparsın odaklanma konsantrasyonda iyiysen
erkek: neye odaklanacağım önemli bence
Kız neye istersen ona
erkek: mesela bir çıtıra odaklanma ile matematik sorusuna odaklama farklı
Kız hay allahım ya ben ne diyorum sen ne evde seni bekleyen iki çıtır var
erkek: benim işime geleniöğrenmek istiyorum artık evet fazla çıtır göz çıkarmaz
Kız : göz çıkarmaz ama yoldan çıkarır:) sonra o gözlerinin oyulması ihtimalide var tabi:)
erkek: ben meyillimiyim yoksa yoldan çıkmaya :)
Kız var biraz evet:)
erkek: evet yaaa ben kaka çocuğm yaaa
Kız o kadarda değil ama her erkekte varmış sen söyledin:)
erkek: evet bendede var galiba
Kız aman ya nerden çıktı bunlar :) astral seyehate çık sen en iyisi
erkek: astral?
Kız aradığın bilgiler farklı yerlerdedir belki bedeninle değil ruhunla gezinti
erkek: ya yemişim ruhla gezintiyi ben gormedikten sıcaklığı hissetmeden beynimde şekil oluşturmadan gezintimi olur yaaa
Kız: söylediklerinde bi çelişki olmadı mı?:)
erkek: nasıl yani
Kız göreceksin yine ve hissedeceksin :) ne görüp ne hissetmek istiyosun sen tam olarak
erkek: gezecem yaaa ben fiziki olarak yapmak istiyorum bu ve benzeri işlemlerimi
yani denize gireceksem tuzu genzimde hissedecem
Kız :) :)
erkek:: ve benzeri butün durumlar için geçerli
Kız daha fazla düşünmeyip icraat lazım diyosun tamam:)
erkek: evet icraat anında düşüünmek daha mantıklı yani ben mantıyı düşünerek doymak istemiyorum velevki bu mümkün olsa bile
Kız: :)
erkek: bilmem anlatabildimmi
Kız: mantıyı anladımda
erkek: eeee daha birşey kalmadı o zaman herşeyi sen anladın ozaman
Kız bilmem artık:)
erkek: ne kaldı bilmediğinki his herşey yanı
Kız Allah korusun seni:)
erkek: niye yaaa sanki kötü birşey sölemişim gibi
Kız tamam neyse:) haram ay ne demek
erkek: haram olan ay demek işte
Kız iyi ama neden haram anlamındamı o ayın nesi haram
erkek: islamdan öncede var olan aylar vardı aya tabanlı aylar bunladan 4 tanesi haramdı
savaş falan yani haramdı
Kız: hımm sadece iyi şeylerle uğraşılması gereken aylar gibimi
erkek: Zilkade, Zilhicce, Muharrem, Receb evet sayılabilri
Kız: zilkade ayındayız yani haram ayda ölemi
erkek: evet
Kız: haram olandan uzak durma zamanları mı acaba
erkek: evt olabilir bence
Kız peki unutma haram aydayız:)
erkek: ya ben ne haram yaptımki şimdi unutmayayım
Kız haram yaptın demedim ki hem ben nerden bileyim ne yaptığını aklında olsun diye dedim
erkek: ya benim yaptığım birşey yokki sütten çıkmış ak kaşık misali
Kız: :) peki
erkek: ya sen nerede çıkardın peki haram ayda olduğumuzu
Kız: :)hep düşünürdüm haram ay ne demek diyede öyle aklıma geldi işte bir bilene sormak:)

arkadaşımın eşinin yazışması.kız aralarında bişey olabilir mi diye şüpheleniyor bu konuşmaya bakarak????

muhtemelen bu konuşmanın bir öncesi var .arkadaş burayı bulmuş.Ben normal buldum aslında diyologu ama o huylandı biraz acaba bişey mi var diyor

çok garip bi yazışma ama aralarında bişey varmış gibi değil

başlarda normal ama sonlara dogru cıvımış...
evli bi adamla dul bir bayan ne diye mesajlaşırsa artık.işte sonu başka konulara gitmiş gibime geldi.

Son düzenleme:
o gülücükler boş değil anacım. iki taraf da meyilli diyorum ben. hele şu "senin dediklerin benim unutmaya başladığım şeyler" kısmında ben feci bir alt metin okudum. beyamcaya diyin o kadar konuşmaya ihtiyacı varsa gitsin kendi karısıyla muhabbet etsin, elin kadınıyla değil.

kızlar affınıza sığınarak söylüyorum ama
ben bu adamı döverim
resmen gözü fıldır fıldır dönen tiplerden yaa
kendisi biraz kaka çocukmuş ama haram aylardaymışmışlarda
hani bi icraat çıkmazmışta şuan.
lan sen haram ne biliyon mu gerizekalı
ay nasıl sinir oldum
bu konuşmanın önceside hayırlı degil
belli ki sonuda hayırla bağlanmamıştır
kadında az degil ama
iki meleğin evde bekler diye önce bi ağız arıyor.
gece gece sinirim bozulduu bak.

İğrenç...

Siz bunların orta yaşlı olduklarından emin misiniz?

Adam "fiziki" icraatten bahsediyor, kadınsa her şeyden habersiz numaralarında, saf genç kız hallerine bürünmüş hem adamın tahrik olmasından tatmin oluyor hem de anlamazdan gelerek "masumiyetine" toz kondurmuyor...

İşte erkeklerin en kolay mezesi bu tip hanımlar... Üstü kapalı ifadeleri çok iyi anladıkları halde akılları sıra "mevzuuyu masumlaştırarak" ulaşılmazı oynuyorlar... E be hatun, adam sana "yazarak" tatmin oluyor ve senin ucuzluğunun farkında, sen "helaldir haramdır" diyerek onun gözünde hanım hanımcık mı oluyorsun? Adam niyetini açık açık söyleyip üstüne saldırsa "Aşkolsun, seni böyle bilmezdim, ben seninle arkadaş olarak görüşüyordum!" da der böyleleri... Ne vamp kadın olabiliyor bunlar ne masum genç kız, bunlar için en uygun tanım erkeklerin eğlencesi, "Ne koparsam kar" dedikleri "malzeme" olsa gerek...

kesinlikle o yönde bir elektiriklenme mevcut , ben aldım ...
adamın bu konuşmadaki kıza ya da başka 'çıtırlar'a olan meyli de aşikar ...
bu konuşmanın bir de alt yapısı var , bizim için hava da kalan konuşmaları sadece ikisi biliyor 'unuttuklarım'' filan derken , önceden böle şeler konuşulmuş , kadın neyi kasdettiğini biliyor..
''haram aylarındayız '' demesi bu yönde en büyük kanıt bence
arkadaşınız da hissetmiş bence en önemli şey bu ''kadın hisseder ve çoğunukla haklıdır...''
bence arkadaşınız ne yapacağını düşünmeye başlasın ...
biraz daha delil toplasın , mahkemeye sunar , alır nafakasını herşeyini yan geli yatar..
bıktım şu ... adamlardan, bunlar yüzüden kaç kadının canı yanıyor.

evet sonu başka taraflara kaymış adamda meyilliymş bnuda apaçık sölemiş güvenilmez

aralarında birşey yok ama bu şekilde bir muhabbetle birşey olacağı aşikar... çunki erkek kur yapıyor kadında kuru görüyor ve sürekli gülümsüyor.. kadın bu muhabetten rahatsız olsa her cümlenin sonunda sırıtmaz.. erkek tam meyilli değil ama kadını yemliyor..

bu bayanla aralarinda bisey henüz yok ama
bu bayan disinda baskalarida var sanki

her an olabilir gibi ve cok garip bir yazisma

Son düzenleme:
Bu arakadaşın eşi çok okuyan çok kültürlü bir adam.mesleği falan iyi.unuttuğum şeylerden kastı benim anladığım kadarıyla bu bayanla bilgi alışverişi yapıyorlarmış,kitap muhabbetleri falan varmış anlatıyormuş.unuttuğum şeyler diye kastettiği onun bildiği şeylerdir genel kültür anlamında diye düşünüyorum bende.Ne kadar sammi olunursa olunsun arada bir sınır olmalı,sanki adam kadına biraz meyilli kadında bunun farkında gibi bir alınganlık göstermiş haram ay falan gibi .hani aklından geçenleri anladım tarzında.bunun yerine tepkisini koyup ben seninle bu tür konuları konuşmak istemiyorum sen evlisin bu tür şyler yanlış anlaşılmalara yol açar deseydi bak bidaha konuşabiliyomu o adam.bir şekilde konuşma sanki hep farklı yönlere çekilmek istenmiş gibi.arkadaş zaten harıl harıl kanıt arıyor .bakalım hayırlısı artık.bu arada adam 36 kız 29 yaşındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…