- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bende salı aldım geçen hafta. Cuma mesaj geldi bu şirketten bugğn gelecek diye ama normal kargo şirketi değil sanırım. Trendyol express. Bugün dağıtıma diye mesaj geldi ama hala yok.Kara cuma indiriminden dolayi kargolarda durum boyle diyorlar. Normalde siparis ettigim kargolar en azindan 2 gunde gelirdi. Bu kara cumaya denk gelen aliserisimden aldiklarim gelmek bilmedi gec geldi. Salı günü siparis ettigim mamayi hala bekliyorum mesela...
Bende geçen haftadan beri kargo bekliyorum sinir oldum hala istanbulda gösteriyorKızlar trendyol dan geçen hafta bir elbise aldım. Kendi kargo şirketleri ile çıkmış yola fakat hala gelmedi. Bugün teslim yapılır yazıyordu ama netten okuduğum şeyler beni endişe ettirdi bu şirket gelmediği halde geldik bulamadık mesajı atıp iade yapıyormuş fakat bu elbise bana lazım çok endişelendim. Bunu yaşayan var mı? Ne olacak şimdi o elbise ya. Belkş çokta dert değil ama beni üzdü bu saat oldu mesai bitecek gelmedi hala.
Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydumBen nispeten kolay bir yerde resmi kurumdayim
Yogunluklari ortada, eger imkaniniz varsa subeye ugrayin arayin kuryenin numarasinada ulasabilirsiniz
Trendyol kargolarinin arkasinda durur gelir merak etmeyin sirket calisanlarida insan, karmasa ciksada hallolur brz sabir
Ya birde bu elbise bana lazım eğer gelmeden geldik bulamadık yaparlarsa naparım diyprum bir elbise arayışına girmek zorunda kalmak istemiyorum zamanım yokBende geçen haftadan beri kargo bekliyorum sinir oldum hala istanbulda gösteriyor
İptal edin. Baska siteden baska elbise alın isinizi sansa bırakmayın.Ya birde bu elbise bana lazım eğer gelmeden geldik bulamadık yaparlarsa naparım diyprum bir elbise arayışına girmek zorunda kalmak istemiyorum zamanım yok
Çok yoğunluk varsa saat 7-8 de bile dağıtım yapabiliyorlarBende salı aldım geçen hafta. Cuma mesaj geldi bu şirketten bugğn gelecek diye ama normal kargo şirketi değil sanırım. Trendyol express. Bugün dağıtıma diye mesaj geldi ama hala yok.
Trendyol dan kazak aldik 4 tane eşime. 87 tl indirim kazandik. Ben toplu çay ve deterjan aldim 143 tl indirim kazanmis oldum..Hala gelmedi. Trendyol yogun oldugu icin gec getiriyor ama magdur etmiyor. Daha once iptal etmistim kizip. Ertesi sabah hesabimda ucret iadesi oldugunu gordum. Memnunum.Kızlar trendyol dan geçen hafta bir elbise aldım. Kendi kargo şirketleri ile çıkmış yola fakat hala gelmedi. Bugün teslim yapılır yazıyordu ama netten okuduğum şeyler beni endişe ettirdi bu şirket gelmediği halde geldik bulamadık mesajı atıp iade yapıyormuş fakat bu elbise bana lazım çok endişelendim. Bunu yaşayan var mı? Ne olacak şimdi o elbise ya. Belkş çokta dert değil ama beni üzdü bu saat oldu mesai bitecek gelmedi hala.
Aras kargo cumartesi gunu aksam 7 bucukta getirdi kargolari. Aras arı gibi calisiyor.Çok yoğunluk varsa saat 7-8 de bile dağıtım yapabiliyorlar
bu indirimleri nasıl kazanıyorsunuz acaba son 1 senede trendyoldan 10 bin tllik alışverişim olmuştur ne indirim ne bişeTrendyol dan kazak aldik 4 tane eşime. 87 tl indirim kazandik. Ben toplu çay ve deterjan aldim 143 tl indirim kazanmis oldum..Hala gelmedi. Trendyol yogun oldugu icin gec getiriyor ama magdur etmiyor. Daha once iptal etmistim kizip. Ertesi sabah hesabimda ucret iadesi oldugunu gordum. Memnunum.
Kendi kargo firmaları saat 18.00a kadar teslimat yapıyorlar...Kızlar trendyol dan geçen hafta bir elbise aldım. Kendi kargo şirketleri ile çıkmış yola fakat hala gelmedi. Bugün teslim yapılır yazıyordu ama netten okuduğum şeyler beni endişe ettirdi bu şirket gelmediği halde geldik bulamadık mesajı atıp iade yapıyormuş fakat bu elbise bana lazım çok endişelendim. Bunu yaşayan var mı? Ne olacak şimdi o elbise ya. Belkş çokta dert değil ama beni üzdü bu saat oldu mesai bitecek gelmedi hala.
Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?