Bu sipariş ne zaman gelecek gelir mi?

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar trendyol dan geçen hafta bir elbise aldım. Kendi kargo şirketleri ile çıkmış yola fakat hala gelmedi. Bugün teslim yapılır yazıyordu ama netten okuduğum şeyler beni endişe ettirdi bu şirket gelmediği halde geldik bulamadık mesajı atıp iade yapıyormuş fakat bu elbise bana lazım çok endişelendim. Bunu yaşayan var mı? Ne olacak şimdi o elbise ya. Belkş çokta dert değil ama beni üzdü bu saat oldu mesai bitecek gelmedi hala.

Bende salı aldım geçen hafta. Cuma mesaj geldi bu şirketten bugğn gelecek diye ama normal kargo şirketi değil sanırım. Trendyol express. Bugün dağıtıma diye mesaj geldi ama hala yok.

Bende geçen haftadan beri kargo bekliyorum sinir oldum hala istanbulda gösteriyor

Ben nispeten kolay bir yerde resmi kurumdayim
Yogunluklari ortada, eger imkaniniz varsa subeye ugrayin arayin kuryenin numarasinada ulasabilirsiniz
Trendyol kargolarinin arkasinda durur gelir merak etmeyin sirket calisanlarida insan, karmasa ciksada hallolur brz sabir

Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydum

Trendyol dan kazak aldik 4 tane eşime. 87 tl indirim kazandik. Ben toplu çay ve deterjan aldim 143 tl indirim kazanmis oldum..Hala gelmedi. Trendyol yogun oldugu icin gec getiriyor ama magdur etmiyor. Daha once iptal etmistim kizip. Ertesi sabah hesabimda ucret iadesi oldugunu gordum. Memnunum.

bu indirimleri nasıl kazanıyorsunuz acaba son 1 senede trendyoldan 10 bin tllik alışverişim olmuştur ne indirim ne bişe
elite üyelik verdiler bi tek o da kullanamadan bitti

Bende trendyol'dan sipariş verdim. Aras kargo ile göndermişler fakat ne geldiler nede aradılar siparişimi tekrar geri göndermişler. Kargoyu aradığımda aldığım cevap daha sinir bozucu hiç iletişim bilgilerim gözükmüyormuş ne adres ne telefon numarası. Peki nasıl kargolandı bu madem bilgiler yoktu? İnş sizinki gelir benim gelmedi k.kartıyla ödeme yapmıştım geri ödemişler

Trendyol dan gecen hafta aldığım ürünler hala tedarik asamasinda. Bayagi indirimli bulduğum icin iptal etmek de istemiyorum. Bekliyoruz yapacak bir şey yok

kargo takip ile kontrol edin geldiyse şubeden gidip alın yoksa dönebilir indirimden dolayı kargolar dolup taşmış durumda gerçi normal zamanda getirmiyolar ayrı konu

Kendi kargo firmaları saat 18.00a kadar teslimat yapıyorlar...

kargolar aşırı yoğun. kargomu almaya gtmiştim kargolar sokakta beklıyordu marka marka gruplara ayrılmış bir şekılde.kendınız gıdın.

Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydum

Trendyol express.kargolarinin.direk.muhattabi trendyol zaten onlarla.irtibata gecin.. mutlaka gelir ben yillardie hic sorun yasamadim. Gelmezsede zaten temin edilemedi diye parayi iade ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…