• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu silik bi negatif

Rockolic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
15
1
1
28
Merhaba. 30 kasım yumurtlama günü testle tespit ettim. Adet döngüm 36-38 gün. Kaş tame kaset test yapdım çok silik çıkdı. Bugün aynı idrarla bi kaç tane test tapdım. İki tane ucuz testte silik çizgi çıktı birinin resmino atıyorum. Lady moon markalı testte hiç bi çizgi görünmedi başka bir kaset test de yapdım o da negatif oldu. Hepsi aynı idrarla yapıldı nasıl olur da farklı sonuçlar çıka bilir? Adetim bir gün gecikti. Böyle durum yaşamış gebe olan varmı?
20211217_154356.jpg

Merhaba. 30 kasım yumurtlama günü testle tespit ettim. Adet döngüm 36-38 gün. Kaş tame kaset test yapdım çok silik çıkdı. Bugün aynı idrarla bi kaç tane test tapdım. İki tane ucuz testte silik çizgi çıktı birinin resmino atıyorum. Lady moon markalı testte hiç bi çizgi görünmedi başka bir kaset test de yapdım o da negatif oldu. Hepsi aynı idrarla yapıldı nasıl olur da farklı sonuçlar çıka bilir? Adetim bir gün gecikti. Böyle durum yaşamış gebe olan varmı? Eki Görüntüle 2971697
Kuruma çizgisi olabilir

Back
X