bu şey bu sitede olmalı yaa

Ama pro üye olmanın da bazı avantajları olması gerekiyor.

Evet haklısınız ama bence özellikle yazı stili için pro üyelik istenmesi mantıklı değil, ne yani kendi tarzımızı oluşturabilmek için mutlaka pro kart mı alıcam ve kenara koyucam ( çünkü alsam da kullanmayacağımı biliyorum)

O karta verdiğiniz parayla birilerine tekerlekli sandalye vs aldığınızı düşünün, kenara koyma fikri aklınıza bile gelmeyecek.

O karta verdiğiniz parayla birilerine tekerlekli sandalye vs aldığınızı düşünün, kenara koyma fikri aklınıza bile gelmeyecek.

Eveeet mesela ben yazı rengi ve ayrıcalıklar için olmadım :) Tekerlikli sandalye kampanyası için almıştım sadece kart nerde bilmiyorum bile

Dalin.balim sonuna kadar dogru.
Bende boyle dusunuyorum.bak yine usandim renkli yazmaya.
Birde tlfndan girince dahada zor oluyor.renk secmek icin tikliyorum ekran yukari kayiyo falan uzun iş.

Kesinlikle olmalı. Bana da yazı stili ve renginin seçiminin sadece pro üyelere tanınması biraz haksızlık gibi geliyor. Bu kadar basit bir şeyi yapabilmek için pro üye olmak? Bir arkadaşın da dediği gibi bence pro üyelerin daha klas ayrıcalıkları olmalı. Bence bu denli hakızlık yapmayın biz sıradan üyelere :)

sizde pro üye olun, su siralar pro üye olan herkesin üyelik ücreti somaya bagislaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…