Bu Senenin Oscar'ı Ona Verilmeli!

Elaya çalan kahverengi gözlerini sırtını falan bırak da totosundaki kıllardan bahset sen bana
Aldatan adamları şöyle yüceltmeyi bırakın yahu
Ben ona değil ona hissettiğim sevgi için yazıyorum falan demeyin yani boşuna
Tek damla gözyaşı dökmemek değil olay
Bak sabahın köründe süslenmiş bi yerlere giderken bile o adam için vakit ayırıp konu açtın
Ağlamaktan daha uzun bir iş

yazi asiri acikli ve nilgun bodur tarzi oldugu icin baglandiniz sanmisim pardon.
Acıklı bir taraf yok yazdiklarimda. Kendimi jiletleyecegim, intihar edeceğim falan yazmışım da ben mi göremiyorum diye tekrardan baktım açıkçası. Nilgün Bodur'un tarzı da pek böyle sayılmaz. Klasik insanoğlu olarak kendimize uygun olmayana etiket yapıştırmayı seviyoruz ne yazık ki.

Yazım ve anlatım tarzınız realist dünyaya göre biraz fazla edebi bu sebeblede itici ( kötü anlamda kullanmadım bu tabiri) Genelde erkeklere bu tarz duygu yüklü ve gereksiz gelir. O sebeble de farklı arayışlara girerler.
Hani televizyon dizilerinde yada filmlerde şair ruhlu yüksek perdeden victor hugo eserlerinde karakterler gibi konuşan tipler vardır. Şu an öyle bir profil çizdiniz gözümde.

Bire bir aynı şeyleri yaşamışız. Ben de çok bağlanmışım farkında olmadan. İnstagramdan saçma sapan kızlarla konuşarak aldatmış beni abaza gibi yani ki hiiç ihtimal vermezdim böyle bir şey yapacağına. Sizin kadar güçlü değilim ama ben çok ağladım üzüldüm, ağzıma geleni yazdığım bir mesajla da ilişkiyi bitirdim.

Kısa sürede bu kadar sevebilen insanlara hayran kalıyorum...böyle kız arkadaşlarım vardı...seviyorummm sevdimmm bana nasıl bunu yaptı?Ne ara güvendin,ne ara sevdin,ne ara alıştın...Tekrar seversin merak etme.Hem de 2-3 ay sonra karşına seni seven biri çıkıp geldiğinde.. kısa sürede birini daha seversin...Kalbi çabuk seven,kalbi çabuk da unutur.

Nickini tam hatırlayamadım ama polis sevgilisi oluo,engellenen üye misin? Bunu bilmek hayatımda önemli bir değişikliğe sebep olmayacak ama merak ettim. Sırtını sevdiğin adam,sana sırtını dönmüş yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…