İlköğretim Yorum ve Soruları Bu sene ilkokula başlamasın

Bizimki Eylül ayında 69 aylık olacak ozaman kaydı çıkan okula gidip dilekçe vereceğiz değil mi doğru anladım
büyük oğlumu küçük gönderdim ve onu çok üzdüm yine zorunlu kısımdaydı ama Duygusal olarak sıkıntı yaşadı kaygıları arttı öfkesini kontrol edemedi. ilk bir kaç ay kendini, bizi ve öğretmenini bayağı zorladı
Aynı hatayı yapmak istemiyorum

Son düzenleme:
Benim oğlum 3 yaşını bitirip 4 e girdiği günlerde başladı konuşmaya. 5 ay olmuştu krese baslayali. L ve r harflerini y olarak konuşuyordu. Ben de çok düşündüm. Sonra öğrendim ki sınıf öğretmeni yetersiz olan çocukları anasınıfına yollayabiliyormus. Öğretmenine ilk gün söyledim. Uygun gormezseniz gönderin diye. Hatta hmm bir bakalım diyip umutsuz konuşmuştu. Ama zamanla oğlumun başarısına tanık oldukça vazgeçti. Drdan alacağınız rapor gelişim geriliği tarzı bir rapor olacak ve ilerde karşısına çıkar mı bilemem. Sağlık kayıtları artık uzun yıllar dijital ortamda saklaniyor.
lutfen yanlis bilgu vermeyelim benim kziim 2007 dogumlu ve bende 5.5 yasinda oldugu icin rapor ile gondermedik rapor genel bir yazi ile yazilmis bir rapor bu yas araligi vb diye ilerliyor ve raporun sadece bir yillik gecerliligi var 5 6 yasinda ki bir cocugun sicilini etkileyecek bir durum degil

lutfen yanlis bilgu vermeyelim benim kziim 2007 dogumlu ve bende 5.5 yasinda oldugu icin rapor ile gondermedik rapor genel bir yazi ile yazilmis bir rapor bu yas araligi vb diye ilerliyor ve raporun sadece bir yillik gecerliligi var 5 6 yasinda ki bir cocugun sicilini etkileyecek bir durum degil
Sağolun
Etkilemeyeceğini tahmin ediyordum ama yine de insan emin olamıyor
Lisede öğrenim gören çocuklar işyerinizde staj yapıyor ama üniversiteden mezun olup iş ararlarken lise stajını önemsemiyorlar kaldı ki ilkokula başlamamış çocuğun raporuna göre karar versinler
İçim rahatladı

X