- 17 Mayıs 2019
- 3
- 0
- 33
- Konu Sahibi cnskrkmztkn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen islem yaptirma sacina buyuk zarar verir. Buyuk ihtimalle altini komple boyadi ve bu yuzden bu renk cikti ortaya. Altinda boya varsa zor kahvenin her tonuna girer aciciyla cok iyi bir yere gitmen lazim duzeltmesi icin. Yada uzunca bir sure sacina zaman vermelisin.Arkadaşlar istediğim ombre tarzı çok açık renkte sarı şeklindeydi ama bu şekilde oldu. Tekrardan düzeltme açtırma şansım olur mu?
Sadece açıcı kullandı krep atarak sonra da kalan saçlara boya sürdü ama hiç istediğim gibi olmadı hatta alakası yok bu şekilde istemiştimTabiki duzeltilir ancak uzerine boya gecilmemis olmasi lazim boya surduyse zor ama sdc oryelse acilir canim baska bir yere gt
Gercekten alakasiz olmus. O zaman senin sacinin asil rengi zor aciliyor demek ki. Bunu yakmadan yapacak usta bir el lazim.Sadece açıcı kullandı krep atarak sonra da kalan saçlara boya sürdü ama hiç istediğim gibi olmadı hatta alakası yok bu şekilde istemiştim Eki Görüntüle 2269612
Çok üzüldüm şimdi tekrar yaptırsam yanacak diye de korkuyorum cesaret de edemiyorum ama bunu da beğenmedim ne yapacağım bilemedimGercekten alakasiz olmus. O zaman senin sacinin asil rengi zor aciliyor demek ki. Bunu yakmadan yapacak usta bir el lazim.
Yanma ihtimali var canim zaman tanimalisin sacina belki yikadikca da akar biraz. Ama benim bildigim ombrenin dipleri boyanmaz dogal saca uygulanir. Neden sacini acip geri kalani boyadi orasini anlamadim.Çok üzüldüm şimdi tekrar yaptırsam yanacak diye de korkuyorum cesaret de edemiyorum ama bunu da beğenmedim ne yapacağım bilemedim