Saç Rengi ve Saç Boyama Bu şekilde ombre olur mu? Nasıl düzeltme yapılabilir?

cnskrkmztkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
3
0
33
Arkadaşlar istediğim ombre tarzı çok açık renkte sarı şeklindeydi ama bu şekilde oldu. Tekrardan düzeltme açtırma şansım olur mu?

Eklentiler

• 0BBB385E-2710-42C7-997F-3677067637AD.jpeg
    0BBB385E-2710-42C7-997F-3677067637AD.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 477
Tabiki duzeltilir ancak uzerine boya gecilmemis olmasi lazim boya surduyse zor ama sdc oryelse acilir canim baska bir yere gt

Arkadaşlar istediğim ombre tarzı çok açık renkte sarı şeklindeydi ama bu şekilde oldu. Tekrardan düzeltme açtırma şansım olur mu?
Hemen islem yaptirma sacina buyuk zarar verir. Buyuk ihtimalle altini komple boyadi ve bu yuzden bu renk cikti ortaya. Altinda boya varsa zor kahvenin her tonuna girer aciciyla cok iyi bir yere gitmen lazim duzeltmesi icin. Yada uzunca bir sure sacina zaman vermelisin.

Çok üzüldüm şimdi tekrar yaptırsam yanacak diye de korkuyorum cesaret de edemiyorum ama bunu da beğenmedim ne yapacağım bilemedim 🤷‍♀️
Yanma ihtimali var canim zaman tanimalisin sacina belki yikadikca da akar biraz. Ama benim bildigim ombrenin dipleri boyanmaz dogal saca uygulanir. Neden sacini acip geri kalani boyadi orasini anlamadim.

Son boyadan sonra cila atmis dahi olsa bu rengi uzman bir kuaforsuz yakalamak.zor belli ki isin ehli olmayan biri yapmis sizin paraciklar az daha gidecek gibi cnku ombre pahali oldugu kadar da zor emek ve dikat istiyor

Yani simdi aklı sıra bu arkadas senin saçına zarar vermedi. Bir de kendi kafasinca "yaşına uygun" bir ton yaptı ve guyaaa dogal çalıştı
Ah bu kuaforler yok mu
Ne alakasi var istediğin sacla bu sacin?
Baska kuafore.git canim gecmis olsun..Eline makası alan kuaforum diye çıkıyor ortalığa.

X