Bu şekilde hamile kaldım.. Belki yardımcı olurum

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.932
5.126
398
Merhaba herşeyden önce veren Rabbim.. Ol dedi oldu yaptıklarım belki birer vesile olmuştur.. Sizler içindr belki fikir olur inşaallah...

1)regl im bitince Meryem suresi okudum ama toplamda kaç okudum hatırlamıyorum en fazla üçtür..

2)Rabbi Hebli mines salihin.. Duasını ara ara söyledim..

3)regl in 3 . gününden itibaren hergün üç adet kuru incir yedim sanırım 12 gün falan. Bir avuçta fındık

4)eşim benim regl günümden itibaren hergün bir yemek kaşığı ac karnına keçi boynuzu özü içti.. Bimdn almstm öyle lokman Hekim den falan almadım.. Oda hergün bir avuc fındık yedi..

5)ayakları havaya kaldırıp yarım saat beklendi

6)Google player den takvimim indirdim ordaki günleri gün aşırı değerlendirdm...
Fakat ovulasyon testi dha güvenli benim regl im düzenli oldugu icin takvimi uyguladım

7)Dua ettim arkadaşlar inşaallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kun fe yekun.. İnşallah sizlerde hamile kalıp bana da dua edersiniz Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Sevgiler

Rab bım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Yaptklarını asagı yukarı bende yaaptım meryem suresı harıc salı gunu adet olmm lazım bakcaz artık

Rab bım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Yaptklarını asagı yukarı bende yaaptım meryem suresı harıc salı gunu adet olmm lazım bakcaz artık

İnşallah olmazsın.. Haber verirsen sevinirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Hamile olanlara da hayrını saglıklı evlatlar nasip etsin

ben de 2 yıldır :))))
sizde sıkıntı nedir ?

Henuz bı sıkıntı bulunamadı sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam ıkısıde negatf bu ay dktra gtmedım gtseydım ucuncıyu yapcaklardı ben evde kur denemek ıstedım baakalım ıse yarayacakmı

Henuz bı sıkıntı bulunamadı sebebsız ınfertılıte ıkı asılamam ıkısıde negatf bu ay dktra gtmedım gtseydım ucuncıyu yapcaklardı ben evde kur denemek ıstedım baakalım ıse yarayacakmı
inş yarar cnm
aşılamanı nerede yaptırdın ?

Ovulasyon programi bende indirdim ama her kadinin yumurtlama zamani farkli oluyor yazmislar internette bazen adetin hemen sonrasi bazen oncesi bende ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum siz takvimdeki gunlere goremi iliski yasadiniz

ben klomen kullandım ilk kutuyu adetin 3. günü verdi yamuldum resmen gerisini kullanamadım ilk defa bu ay adetim bitmeye yakın 5. günü kullandım ağrım sızım yok yarın kontrole gideceğim. benim adetim çalışma yapınca 31-32 günde bir.çalışma yapmazsak 28-26 günde bir oluyorum.ama illa oldum.klomen yüzünden belim kopma noktasında adette zaten sancılı adetlerim 2 seneyi geçik doğum kontrol vb hormon hapı kullanmıyorum. o yüzden adetler acilde 2 iğne ile geçiyor.benim eşime zencefil bal iyi geldi.bende yiyeceğim.

Insallah canım etlık zubeyde hanım da yaptrdım devlet hastanesı cok memnunum jastanemden rahım fılmımıde orda cekılmıstım cok ılgılendıler
TSK LER
EYLULE KADAR KALAMAZSAM HAMILE BEN DE DÜŞÜNUYORUM

RAHIM FİLMİNDEN SNRAKI AYLAR HAMILE KALINIR DENIYOR
SİZİN KAC AY OLDU
BEN DE 2 AY EVVEL CEKILDIM

TSK LER
EYLULE KADAR KALAMAZSAM HAMILE BEN DE DÜŞÜNUYORUM

RAHIM FİLMİNDEN SNRAKI AYLAR HAMILE KALINIR DENIYOR
SİZİN KAC AY OLDU
BEN DE 2 AY EVVEL CEKILDIM

Benım 7 8 ay oldu canım bence bekleme bıraan evvel yaptr asılamanı zaten ck dusuk bı ıhtımal defalarca denıysun kafana gre tup bebege gecrmıyrlar

Benım 7 8 ay oldu canım bence bekleme bıraan evvel yaptr asılamanı zaten ck dusuk bı ıhtımal defalarca denıysun kafana gre tup bebege gecrmıyrlar
eşimde hareket azlıgı vardı
bunun için dr ilaç vermıstı
1 bucuk aydır ılacı kullanıyor
bakalım ılac fayda etmezse aşılama için eylul gbı gıderım dedım

aşılama için gidince yenıden tüm testlerı ısteyecekler mı bızden

baya olmuş senin de
filmden snr hamile kalan çok kişiler duyup umutlanmıştım ben de :(

eşimde hareket azlıgı vardı
bunun için dr ilaç vermıstı
1 bucuk aydır ılacı kullanıyor
bakalım ılac fayda etmezse aşılama için eylul gbı gıderım dedım

aşılama için gidince yenıden tüm testlerı ısteyecekler mı bızden

Canım benım butun tetkıkler orda oldgndan hemen asılamaya geecıldı rahım fılmı 6 ayı dldurmadıysa ıstemezlerde kandı hormondu ısterler heralde

baya olmuş senin de
filmden snr hamile kalan çok kişiler duyup umutlanmıştım ben de :KK43:

Bende umutlanmıstım :) ama olmadı mdunu dusurme kısıden kısıye degısıyr benım olmaması nrmal cunku tıkanıklık vs ykmus yanı rahım fılmı bunyemde bıseylerı degstrmedı

Bende umutlanmıstım :) ama olmadı mdunu dusurme kısıden kısıye degısıyr benım olmaması nrmal cunku tıkanıklık vs ykmus yanı rahım fılmı bunyemde bıseylerı degstrmedı
hımm
bende yapışkanlık varmış
dr onları açtı
diğer ay hamıle kalabılırsın bır ay korun dedı
bır ay korundum ama filmden snr adet düzenım değişti yumurtlama gunlerımı belırleyemedım ovü testlerı sacmasapan sonuclar verdı:)

Back
X