Bu şekilde gebelik belirtisi olur mu yahu ?

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Kuzucuklar merhaba. Başka bi konuda söylemiştim. Bu ay geç döllenme yaşadım ve nedn bilmşyorum kendimi hamile hissediyorum sanki var hatta cücükler 😂 şimdi sabah uyandım lavaboya gittim idrarımı yaptıktan sonra sol kasığıma bir sancı girdi heh dedim hamile kalmadan doğuruyorum galiba kilitlendim kıpırdayamadım çok kısa sürdü geçti bir haftadır kasıklarımda ağrı var zaten bi sağ ağrıyor bi sol. Böyle hamişlik belirtisi olur mu bir kaç gün önce de kahverengi akıntım oldu hemen kesildi korkuyorum test yapmaya az daha geçsin emin olayım istiyorum 😞

iPad 'den gönderildi

Ay adetime 2gun kaldi bendede senin gibi oldu ozelikle sagda damar tik tik atio batma var birde isin ehli kardesler bi bakin buraya

Ahyyyyyy ikimizde hamiş olsak ne güzel oluuuur 😍😍😍

iPad 'den gönderildi

Ay adetime 2gun kaldi bendede senin gibi oldu ozelikle sagda damar tik tik atio batma var birde isin ehli kardesler bi bakin buraya

Ahyyyyy ikimizde hamiş kalsak ne güzel oluuur 😍😍 inşaallah öyleyizdir inşaallahh 🙏

iPad 'den gönderildi

Ahyyyyy ikimizde hamiş kalsak ne güzel oluuur 😍😍 inşaallah öyleyizdir inşaallahh 🙏

iPad 'den gönderildi

Bitanem keske ama bak ne diyicem bir bardak suya meryem suresi oku besmele cekip ic boyle ilac yutmusin gibi oluo ay galiba uzulmekte istemiom ama var galiba istahin ne durumda bacim ben acildim piskolojik kafayi yiom yada

Bende bua y oldu ilk defa belirtiler hiç yaşamadım psikolojik olarak bile 😊 en büyük belitrim kasık ağrılarım. Değişik bazen şiddetli bazen sızı şelinde bazen hareket edince. Ama sürekli var. Sürekli hapşuruyorum hapşrnca bıçak saplanıyor gibi oluyor. Kahverengia kıntım oldu. Hayatımda hiç olmadı bu bende. İştahım kapandı biraz benim içim almıyor. Eşimde fark etti. Akşamları üşüyorum. Bide bildiğin grip gibiyim. Boğazım yanıyor acıyor halsizim vücudum dşken dşken. Akıntım koyu kıvamlı ve beyaz. Aşırı gazım var 😁 ellerim ayaklarım buz ama yüzüm yanıyor ateşim 37.6 civarında baş ağrım var şıüu an bildiklerim bunlar 😂😂

iPad 'den gönderildi

Bitanem keske ama bak ne diyicem bir bardak suya meryem suresi oku besmele cekip ic boyle ilac yutmusin gibi oluo ay galiba uzulmekte istemiom ama var galiba istahin ne durumda bacim ben acildim piskolojik kafayi yiom yada

Canım ben sana cevp verdim ama yeniyim ortalığı karıştırdım sen oku 😂😂😂😂

iPad 'den gönderildi

Olur oyle seyler bende ilk hep bole yaziodum:) valla tatlim umt vermek gibi olmasin ama 1senelik arastirmalarim sonucu sende gebelik olabilir bende dusuk yasadim bir kere ama dis gebelikti gaz cok vardi:) ay ins hamilesindir tatlim senin sat nezamandi bide ben 23gunde bir hasta oluyorum kafamda deli sorular

Ben pko luyum 😞 klomenle geç döllenme oldu. Adetlerim hiç düzenlş değil ki. En son ilaçla 23 nisanda olsum ama öncesindeki 21 ocak düşün 😞 ama bi yandan diyorum ki klomen yumurtayı olgunlatırıyor döllenmese haliyle dışarı atılCak belkide döllendi hemide 2 tane biliyorum ben 😂 hayalim hep iki 🙏🙏🙏

iPad 'den gönderildi

Insallah ikizdir okunan ezanı serif askina ey rab sen butun evlat hadreti çekenlere evlat ver

Amşnn aminnn Allah razı olsun kuzucumm ❤️ inşaallah minnaklarımız sağlıkla bizimledir 👶👶

iPad 'den gönderildi

Insallah ikizdir okunan ezanı serif askina ey rab sen butun evlat hadreti çekenlere evlat ver

Yine karıştı burası 😬 habersiz bırakmayalım birbirimizi merak ederim ben 😊

iPad 'den gönderildi

İpadde profilimi bulamadım yaa bende sna msaj attım telfna geçince kabul ederim ☺️ sevmedim bu uygulamayı direk siteden giricem artık

iPad 'den gönderildi

Tamam tatlim kendine iyi bak tanistigima memnun oldum:) yaradana emanet

Kuzum benim yine kahverengi lekelenmem oldu. Korkmaya başladım adet mi oluyorum diye 😞 devamı yoks adece lekelenme oldu 😞 kasık ağrılarım da devam ediyor 😞

iPad 'den gönderildi

Kuzum benim yine kahverengi lekelenmem oldu. Korkmaya başladım adet mi oluyorum diye 😞 devamı yoks adece lekelenme oldu 😞 kasık ağrılarım da devam ediyor 😞

iPad 'den gönderildi

korkma endişede etme canım benim kırmızılar gelmediği süre fındık büyklüğünde kahve lekenmeler normalmiş bence erken dölenme olabilir yarın ilk işin doktara gitmek olsun bende pazartesiye gitcem inşş varsa duruodur bebişlerrrrrrrrr

iPad 'den gönderildi

Tatlim kahverengi lekenleme yerleşme kanamasi diyorlar inşallah hamilesindir belirtiler onu gösteriyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım selam sende ne gibi belirtiler var?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…