Bu şekilde gebe olduğunu öğrenenler oldu mu?

axyz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2024
360
35
13
24
Merhaba kk üyeleri size bi sorum olacak.Dün akşam ani bı şekilde kasıklarıma ağrı girdi.o kadar çok şiddetliydi ki apandisit olabilir mi dedim.bi yandan karnım ağrıyor bı yandan ağrı sağ ayağıma vuruyordu sabaha doğru ağrı durdu sadece kasıklarım da batmalar oldu.bugün sabah hastaneye gittim doktorum yumurtamin çatladığını o ağrının yumurta çatlamadan dolayı olduğunu enfeksiyon gibi bı durumun söz konusu olmadığını söyledi.adet olursam adet bittikten sonra kontrole gel dedi ama adet olmazsan bayramdan sonra gebelik testi için gel dedi.hamile olabilirsin dedi.ama benim adet olmaya 4,5 günüm var ve eşim eve geleli 5,6 gün var.bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı aranizda ?

yumurtan yeni çatlamış yani gebe kalma sansın su an var. bayramdan sonra eğer döllenme olursa testte gebelik belli olur diye bayramdan sonra gel test yap dedi. yani su an hamile değilsiniz. yumurta çatladı ve kprunmasız ilişki olursa gebelik şansınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…