Bu şekilde birsey yaşayan var mı?

Cnbyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
11
2
24
Mycrocynon doğum kontrol hapı kullanıyorum ay içerisinde birkaç sefer aksattım içmeyi adetim 7 gün geçti birkaç sefer test yaptım hep silik çizgi çıktı. 7. Günden sonra kahverengi leke gelmeye başladı akıntı olarak değil sadece peçeteye geliyor şuanda da kahverengi pembe arası leke devam ediyor 4.gunu bu lekelenmenin adet kanaması gibi değil sizce sebebi nedir?

Yerleşme kanamasında dediğiniz gibi peçetelik gelir lekelenme şeklinde. Doğum kontrol hapını aksattığınjzda gebelik oluşmuş olabilir bir test yapın isterseniz

Yerleşme kanamasında dediğiniz gibi peçetelik gelir lekelenme şeklinde. Doğum kontrol hapını aksattığınjzda gebelik oluşmuş olabilir bir test yapın isterseniz
Test yaptım arka arkaya 4 gün fakat silik çizgi şeklinde çıktı kan testi verdim gebelik yok dediler çok yeni olduğu için de şuan belli olmuyor olabilir diye söylendi 2 gün önce tekrar test yaptım evde silik çıktı çizgi

Geç döllenmedir belki olamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…