• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekil olup hamile kalanlar?

1eylosa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
22
5
6
34
Merhaba görseller için kusura bakmayın öncelikle adet günüm geçti göğüslerimde dolgunluk var çok sık olmamakla beraber kasıklarımdan aşağıya doğru 5er saniyelik kramplar gelip gidiyor. Testim negatif.
90DF452C-B7ED-49BA-A05B-31BE2ED88B23.jpeg
AA95BC7B-D674-46FE-9DB3-F6C6A53F4447.jpeg
Üzerine bu şekilde akıntım var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba görseller için kusura bakmayın öncelikle adet günüm geçti göğüslerimde dolgunluk var çok sık olmamakla beraber kasıklarımdan aşağıya doğru 5er saniyelik kramplar gelip gidiyor. Testim negatif. Eki Görüntüle 2830308 Eki Görüntüle 2830307 Üzerine bu şekilde akıntım var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Testin negatif olduğuna eminmisin
Bana sanki bi çizgi var gibi geldi

2 gün fakat bu zamana kadar hep düzenli olur şaşmadan
Benim de aynen düzenlidir yılda biki kez bazen iki gün gecikir ama üçüncü gün mutlaka gelir eminim ..eğer üçüncü günde gelmediyse mutlaka bişey vardır bilirim ..4 gebeligimide bu şekilde öğrendim ikisi sagliksizdi gerçi ama ..bir gün daha bekleyin bakalım inşallah gelmez sonrasında testi tekrarlayın...inşallah vardır gebelik

Benim de aynen düzenlidir yılda biki kez bazen iki gün gecikir ama üçüncü gün mutlaka gelir eminim ..eğer üçüncü günde gelmediyse mutlaka bişey vardır bilirim ..4 gebeligimide bu şekilde öğrendim ikisi sagliksizdi gerçi ama ..bir gün daha bekleyin bakalım inşallah gelmez sonrasında testi tekrarlayın...inşallah vardır gebelik
Gecikmelerinizde herhangi bir belirti yaşadınız mı? Ve testlerde çıkmadığı oldu mu?

Gecikmelerinizde herhangi bir belirti yaşadınız mı? Ve testlerde çıkmadığı oldu mu?
Gecikmelerimde hep adet belirtilerine benze belirti yaşadım aslında fark yoktu ..ilkini net hatırlamıyorum..ama diğerleri adet gecikmesinden sonra çıkmıştı kaset testte ..ama bazen geç döllenme falanda olabiliyormuş idrarda geç belli olabiliyormus ..az daha bekleyin bakalım ..inşallah gelmez

Bende çizgi gördüm hayalet çizgi 2 gun geçti demişsiniz gebeliksede kimyasalla sonuclanabilir cok belirsiz cunku değer kucuk yani ınsallah gec dollenme dir

Gecikmelerimde hep adet belirtilerine benze belirti yaşadım aslında fark yoktu ..ilkini net hatırlamıyorum..ama diğerleri adet gecikmesinden sonra çıkmıştı kaset testte ..ama bazen geç döllenme falanda olabiliyormuş idrarda geç belli olabiliyormus ..az daha bekleyin bakalım ..inşallah gelmez
Düzenli bı adet varsa insan ister istemez şüpheleniyor bı iki gün daha sabırla bekleyin

Bende çizgi gördüm hayalet çizgi 2 gun geçti demişsiniz gebeliksede kimyasalla sonuclanabilir cok belirsiz cunku değer kucuk yani ınsallah gec dollenme dir
Umarım geç döllenmedir kimyasal gebelik beni ürkütüyor

Back
X