Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu şekil olup hamile kalanlar?
- Konu Sahibi 1eylosa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akıntı hamilelik hamilemiyim regl
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaç gün geçti adetinizMerhaba görseller için kusura bakmayın öncelikle adet günüm geçti göğüslerimde dolgunluk var çok sık olmamakla beraber kasıklarımdan aşağıya doğru 5er saniyelik kramplar gelip gidiyor. Testim negatif. Eki Görüntüle 2830308 Eki Görüntüle 2830307 Üzerine bu şekilde akıntım var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Testin negatif olduğuna eminmisinMerhaba görseller için kusura bakmayın öncelikle adet günüm geçti göğüslerimde dolgunluk var çok sık olmamakla beraber kasıklarımdan aşağıya doğru 5er saniyelik kramplar gelip gidiyor. Testim negatif. Eki Görüntüle 2830308 Eki Görüntüle 2830307 Üzerine bu şekilde akıntım var böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Bana sanki bi çizgi var gibi geldi
2 gün fakat bu zamana kadar hep düzenli olur şaşmadanKaç gün geçti adetiniz
Testin negatif olduğuna eminmisin
Bana sanki bi çizgi var gibi geld
Benim de aynen düzenlidir yılda biki kez bazen iki gün gecikir ama üçüncü gün mutlaka gelir eminim ..eğer üçüncü günde gelmediyse mutlaka bişey vardır bilirim ..4 gebeligimide bu şekilde öğrendim ikisi sagliksizdi gerçi ama ..bir gün daha bekleyin bakalım inşallah gelmez sonrasında testi tekrarlayın...inşallah vardır gebelik2 gün fakat bu zamana kadar hep düzenli olur şaşmadan
Gecikmelerinizde herhangi bir belirti yaşadınız mı? Ve testlerde çıkmadığı oldu mu?Benim de aynen düzenlidir yılda biki kez bazen iki gün gecikir ama üçüncü gün mutlaka gelir eminim ..eğer üçüncü günde gelmediyse mutlaka bişey vardır bilirim ..4 gebeligimide bu şekilde öğrendim ikisi sagliksizdi gerçi ama ..bir gün daha bekleyin bakalım inşallah gelmez sonrasında testi tekrarlayın...inşallah vardır gebelik
Gecikmelerimde hep adet belirtilerine benze belirti yaşadım aslında fark yoktu ..ilkini net hatırlamıyorum..ama diğerleri adet gecikmesinden sonra çıkmıştı kaset testte ..ama bazen geç döllenme falanda olabiliyormuş idrarda geç belli olabiliyormus ..az daha bekleyin bakalım ..inşallah gelmezGecikmelerinizde herhangi bir belirti yaşadınız mı? Ve testlerde çıkmadığı oldu mu?
Düzenli bı adet varsa insan ister istemez şüpheleniyor bı iki gün daha sabırla bekleyinGecikmelerimde hep adet belirtilerine benze belirti yaşadım aslında fark yoktu ..ilkini net hatırlamıyorum..ama diğerleri adet gecikmesinden sonra çıkmıştı kaset testte ..ama bazen geç döllenme falanda olabiliyormuş idrarda geç belli olabiliyormus ..az daha bekleyin bakalım ..inşallah gelmez
Bende çizgi gördüm hayalet çizgi 2 gun geçti demişsiniz gebeliksede kimyasalla sonuclanabilir cok belirsiz cunku değer kucuk yani ınsallah gec dollenme dir
Umarım geç döllenmedir kimyasal gebelik beni ürkütüyorBende çizgi gördüm hayalet çizgi 2 gun geçti demişsiniz gebeliksede kimyasalla sonuclanabilir cok belirsiz cunku değer kucuk yani ınsallah gec dollenme dir
Düzenli bı adet varsa insan ister istemez şüpheleniyor bı iki gün daha sabırla bekleyin
kanda değerler kaç günden sonra belli oluyor kan versem çıkar mı?Düzenli bı adet varsa insan ister istemez şüpheleniyor bı iki gün daha sabırla bekleyin
- 2 Mart 2021
- 992
- 552
- 53
Adetıne kac gun varkanda değerler kaç günden sonra belli oluyor kan versem çıkar mı?