- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 34
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Biotin medobiokomplexBesleyici hap dedigin hangisi acep
Egzama lisedeyken egzamalı bi kızın tokasını takmıştım onun da aynı dökülüyodu sonra bana bulaştı benim de aynı onun gibi oldu on yıl içinde Ne güzel saçlarım vardı İlk halini çektim en son topluca öncesi sonrası yapcam Çekince daha bi moralim bozuldu tepeden öyle göründüğünü bilmiyordumŞimdiki seyrek saçlı halinizin resmini çekinki ilerde ilerleme varmı görebilesiniz.hem bizlerede umut olur.buarada saç seyrelmenizin sebebi egzamamı sadece
10 yıldamı seyreldİ.benimde 10 yıldır dökülüyor polikistikover var erkek tipi dökülme.tepelerim seyreldi çok mutsuzuö çokEgzama lisedeyken egzamalı bi kızın tokasını takmıştım onun da aynı dökülüyodu sonra bana bulaştı benim de aynı onun gibi oldu on yıl içinde Ne güzel saçlarım vardı İlk halini çektim en son topluca öncesi sonrası yapcam Çekince daha bi moralim bozuldu tepeden öyle göründüğünü bilmiyordum
Erkek tipiyle kadın tipinin ne farkı var?10 yıldamı seyreldİ.benimde 10 yıldır dökülüyor polikistikover var erkek tipi dökülme.tepelerim seyreldi çok mutsuzuö çok
Ya farkını bilmiyorum ama tepeden seyreliyor diye biliyorum yani hormonal kaynaklı.erkeklik hormonunun fazla olmasıyla ilgili.siz hiç test falan yaptırdınızmı saçla ilgiliErkek tipiyle kadın tipinin ne farkı var?
Evet hormonlarım kan değerlerim iyi çok şükürYa farkını bilmiyorum ama tepeden seyreliyor diye biliyorum yani hormonal kaynaklı.erkeklik hormonunun fazla olmasıyla ilgili.siz hiç test falan yaptırdınızmı saçla ilgili
Ben de biraz önce yaptım sarımsaklı olanı. Şuan genel görüntüde pek değişim yok ama yakından bakınca bir sürü minik çıkan saçlar var, eskiye göre daha az dökülüyor, kepek ve egzamalarım gitti. Yeni çıkan saçlar kalınlaşıp uzayınca sonuç belli olacak. Bide ayda bir uçlarından 1 cm keseceğim saçlarımı. Dün kestim. En son 6 yıl olmuştur kuaföre kestirmeyeli ama kırılarak koptuğu için uzamıyordu daTakipteyim, hatta sarmısaklı olanı bugün ben de yapayım bakayım :)
Ben de biraz önce yaptım sarımsaklı olanı. Şuan genel görüntüde pek değişim yok ama yakından bakınca bir sürü minik çıkan saçlar var, eskiye göre daha az dökülüyor, kepek ve egzamalarım gitti. Yeni çıkan saçlar kalınlaşıp uzayınca sonuç belli olacak. Bide ayda bir uçlarından 1 cm keseceğim saçlarımı. Dün kestim. En son 6 yıl olmuştur kuaföre kestirmeyeli ama kırılarak koptuğu için uzamıyordu da
Fiyatı nedir pekimedobiokomplexden daha iyisi var byopecia multiplex. ben de daha önce medobiokomplexi kullanıyordum ama byopecia multiplex kullandığımdan beri çok daha iyi sonuç alıyorum zaten içeriği daha zengin. kesinlikle öneririm arkadaşlar.
Şimdi baktım 99.75 TL yazıyor üstündeFiyatı nedir peki
benimki 89 tl yanında biyotinli şampuan da var kaç kapsül var içinde 60 tane benimkiŞimdi baktım 99.75 TL yazıyor üstünde
bunda da 60tablet var ama içeriğinde 24 tane madde var medobio çok zayıf kalıyo bunun yanında zaten dozları da düşük doktor öyle söyledi.benimki 89 tl yanında biyotinli şampuan da var kaç kapsül var içinde 60 tane benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?