bu sefer sorun baya büyük kızlar

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
dün gece eşimle ilişkideyken 3yaşındaki oğlum geldi ve bizi gördü birşey demeden geri odasına döndü şimdi dün geceyi hatırlayıp hatırlamadığını öğrenmek için ne yapmam lazım yada öğrenmelimiyim ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

bence hiç sorup çocuğun kafasına daha da yer etmesine izin vermeyin.daha yaşı küçük.önceleri belki bi kaç gün unutmasada ne yaptığınızı kafasında tam anlamıyla oturtamıcağından sonra ki günlerde unutur.ama siz üsteler soru sorar ve bazı telkinlerde bulunursanız bunu çocuğunuzun kafasına yerleştirmiş olursunuz.hiç bişey olmamış gibi devam edin.eğer o size merak edip sorarsa mantıklı ama masum bi yalan söyleyebilirsiniz. önemli bişey yoktu ki tarzı bir davranışla.

ben 5 yaşındaydım yakaladığımda, o zaman anlamadım tabi bir şey, büyüyünce "haaaa, basmışım ben resmen yahu" diyorsun tabi oynuyorduk diyebilirsiniz.

ben 5 yaşındaydım yakaladığımda, o zaman anlamadım tabi bir şey, büyüyünce "haaaa, basmışım ben resmen yahu" diyorsun tabi oynuyorduk diyebilirsiniz.

ve beklenen soru bugün uyurken geldi dün babamla ne yapıyodunuz dedi senin söylediğin gibi oyun oynuyorduk dedim benimle neden oynamıyorsun deyince iyice şok oldum :)

ve beklenen soru bugün uyurken geldi dün babamla ne yapıyodunuz dedi senin söylediğin gibi oyun oynuyorduk dedim benimle neden oynamıyorsun deyince iyice şok oldum :)

şimdi çok soru soran bir çocuksa eğer, pembe yalanı desteklemek için şöyle bir şey yapabilirsiniz;

babasını çıplak gördüyse, babası oğlunuzla oyun oynarken 1 kereliğine gömleğini çıkarsın, "sen de çıkaracaksın bu oyun böyle" desin mesela. tabi 2nizden birini çıplak gördüyse, yoksa gerek yok.

hey yarabbim, insan durumu kurtarmak için ne hale düşüyor

benle neden oynamıyorsun sorusuna da "babanın oyun arkadaşı yok, senle biz oynuyoruz ya ondan" diyebilirsiniz.

ya canım kusura bakma ben bu konuyu unutmuşum ama başka yalan söylemeye gerek kalmadı unuttu heralde :)) yardımın için çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…