• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer ki farklı. Hamile miyim?

Hamilelik olasılığı yüksek mi?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Sanmıyorum.

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
yellowcrate1.jpg

Merhaba arkadaşlar.
24 yaşındayım.
Öncelikle umarım yadırgamazsınız diyor, konuya giriyorum.

Ben nişanlıyım 2007 yılından beri birlikteyiz. Eylül'de nikahım var.
Daha önceden vajinusmus hastasıydım antidepresanlar ve çalışmalarla yendim.
Korunma olayında saçmaladım ve sonlara doğru prezarvatif kullandık.
Mayıs ayının 3'ünde kan testi verdim negatif çıktı. Ayın 17'si gibi tekrar birleşme oldu.
Haziran'da regl oldum koyu renkliydi 5 gün sürdü. 3 gün erken başlamıştı. Fazla akıntı yoktu.
Şimdi ise... Bu ay reglim 6 gün gecikti. Hamile olup olmadığıma dair bir fikrim yok.
Bayrama girdiğimiz için eczane sıkıntısı var o yüzden şimdilik size sormak istedim.
Belirtiler şöyleydi;
- ilk belirti kabızlık. 3 gün boyunca karın ağrısı çektim. Daha sonra da geçti.
- Yakın zamanda hafif mide bulantıları ve kokulardan tiksinme. (Zaman zaman)
- Göğüslerde hassasiyet ve uçlarında ufak kabarcıklar, şişkinlik.
- Baş dönmesi, göz kararması ve kulakta basınç hissi.
- Sağ bacakta ağrı ve uyuşma. Sağ kasıkta arada batma tarzı ağrı.
- Beyaz akıntı.
- Duygusal dalgalanmalar, ağlama ve öfke
- Arada gelip giden bel ve kasık ağrısı. Uterus kasılmaları. (hiçbir zaman bel ağrısı çekmiş biri değilim)

Nişanlım henüz bebek için hazır değil ama umurumda değil. Canım pahasına doğururum. Sadece gerçek olmasını diliyorum...
Önceden bu şekilde hamilelik belirtisi yaşamış olanlar varsa eğer...
Kimi kandırıyorum ki yine hamile değilimdir.
Yine de bu sefer ki farklı gibi hissediyorum.
En önemlisi ise elbette regl gecikmesi.
Şimdiden teşekkür ederim. Allah isteyen tüm güzel insanlara nasip etsin.

"Rüyamda gördüm onu. Oğlumu. O yüzden gelmesini her şeyden çok tüm annelik iç güdülerimle, canımı şimdiden vermeye hazır, onun için dünyayı karşıma alacak kadar cesur bekliyorum."

Haziranda regli oldum demişsin ondan sonra birlikte oldunuz mu ? Bir de prezervatifle korunmuşsunuz , buda büyük engel hamile kalmak için . Ve hazirandaki regli normal adetin gibi miydi yada bu regli esnasında normal bir şekilde kan mı geldi ?

Hayır o günden sonra birlikte olmaya zamanımız yoktu. Benim merak ettiğim şey geçen ay regl sandığım şey yerleşme kanaması olmasın?
Yerleşme kanamasındaki akıntı kırmızı olmaz yani kan olmaz kan olsa da çok az olur genelde kahverengi olur ve az az düzensiz olur . Hatta peçeteyle silince gelir ortada pedlik bir akıntı olmaz

Haziranda regli oldum demişsin ondan sonra birlikte oldunuz mu ? Bir de prezervatifle korunmuşsunuz , buda büyük engel hamile kalmak için . Ve hazirandaki regli normal adetin gibi miydi yada bu regli esnasında normal bir şekilde kan mı geldi ?
Hayır Haziran'da ki reglden sonra birliktelik olmadı. Haziranda'ki regl koyu renkliydi ve 3 gün erken başlamıştı.
Ve her zamankinden daha azdı.
Prezervatif son ana kadar takılmadığı için kaçırmış olabilir diye düşünmüştüm.
Yani 1 aylık hamile olma olasılığım var.

Hayır Haziran'da ki reglden sonra birliktelik olmadı. Haziranda'ki regl koyu renkliydi ve 3 gün erken başlamıştı.
Ve her zamankinden daha azdı.
Prezervatif son ana kadar takılmadığı için kaçırmış olabilir diye düşünmüştüm.
Yani 1 aylık hamile olma olasılığım var.
Anladım Can'ım allah gönlüne göre versin . Eğer o regli dediğin normal reglinden farklı ise yerleşme kanaması olma olasılığı yüksek .

Anladım Can'ım allah gönlüne göre versin . Eğer o regli dediğin normal reglinden farklı ise yerleşme kanaması olma olasılığı yüksek .
Hiç sanmıyorum yine hayal kırıklığı olacak benim için. Ama güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Bu evlat hasreti 1 senedir benim yakamı bırakmıyor. Her gün rüyamda oğlumu görmekten ben çok yoruldum.
Daha gerçek bir deneme bile yokken henüz bir evlilik bile yokken bu kadar acı çekmek bana öyle zor geliyor ki.

Şimdi anlıyorum neden bu kadar ısrarla hamileliği gözlediklerini.
Kucağım bomboş hissediyorum. Sanki birilerinin bana ihtiyacı varmış, ben ona ulaşamıyormuşum gibi hissediyorum.
Kahrımdan nefes alamıyorum artık. Bu hissi her ay yaşamaktan bıktım.
Hayalimde; onu kucağımda tutmuş, güneşli bir pencere önünde, pışpışlarken konuşur görüyorum kendimi.
Gözlerini, şaşkın bakışlarını durup durup gülüşlerini görüyorum.
Bu nasıl bir acıdır en iyi siz anlarsınız.
Sanki hep vardı ve şimdi yok gibi boş, bomboşum.

Hiç sanmıyorum yine hayal kırıklığı olacak benim için. Ama güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
Bu evlat hasreti 1 senedir benim yakamı bırakmıyor. Her gün rüyamda oğlumu görmekten ben çok yoruldum.
Daha gerçek bir deneme bile yokken henüz bir evlilik bile yokken bu kadar acı çekmek bana öyle zor geliyor ki.

Şimdi anlıyorum neden bu kadar ısrarla hamileliği gözlediklerini.
Kucağım bomboş hissediyorum. Sanki birilerinin bana ihtiyacı varmış, ben ona ulaşamıyormuşum gibi hissediyorum.
Kahrımdan nefes alamıyorum artık. Bu hissi her ay yaşamaktan bıktım.
Hayalimde; onu kucağımda tutmuş, güneşli bir pencere önünde, pışpışlarken konuşur görüyorum kendimi.
Gözlerini, şaşkın bakışlarını durup durup gülüşlerini görüyorum.
Bu nasıl bir acıdır en iyi siz anlarsınız.
Sanki hep vardı ve şimdi yok gibi boş, bomboşum.
Oy kuzum naptın sen ben bile kahroldum burda . Daha genceciksin sabret henüz evli bile değilsin . Hem kendi ağzınla diyorsun ortada gerçek bir çalışma bile yok diye. Bukadar üzülmek için çok erken değil mi sence de ?

Canim sen regli olmussundur buyuk ihtimalle.Yerlesme kanamasi anlasilmiyor bile bazen kucucuk oluyor.Ve de yaşadığın belirtilrr pskljktir.Korkmana gerek yok eger bidaha birlikte olmadiysan.Dert etme

Oy kuzum naptın sen ben bile kahroldum burda . Daha genceciksin sabret henüz evli bile değilsin . Hem kendi ağzınla diyorsun ortada gerçek bir çalışma bile yok diye. Bukadar üzülmek için çok erken değil mi sence de ?
evet haklısın. insan her ay aynı rüyayı görünce canına tak ediyor o yüzden çok üzüldüm.
desteğin için teşekkür ederim :)

Canim sen regli olmussundur buyuk ihtimalle.Yerlesme kanamasi anlasilmiyor bile bazen kucucuk oluyor.Ve de yaşadığın belirtilrr pskljktir.Korkmana gerek yok eger bidaha birlikte olmadiysan.Dert etme
korkmak mı :( canım pahasına istiyorum kafayı yedim. haklısın psikolojik olarak o kadar istiyorum ki adeta yaşıyorum.

evet haklısın. insan her ay aynı rüyayı görünce canına tak ediyor o yüzden çok üzüldüm.
desteğin için teşekkür ederim :)
Daha sen kaç tane doğurursun . Ben yeni evliyim 2 aylık eşimin en büyük abisinin eşi şuan hamile kadın 42 yaşında . Kendimden utandım kaç tane de çocuğu var :)

Daha sen kaç tane doğurursun . Ben yeni evliyim 2 aylık eşimin en büyük abisinin eşi şuan hamile kadın 42 yaşında . Kendimden utandım kaç tane de çocuğu var :)
hahaha maşallah :)
benim ki çocuk istemenin ötesinde kaybettiğim şeyi aramak gibi.
o hissi anlatamam. önceki hayatımda görmüşüm tanımışım gibi.
hatta bebeğimin fotoğrafını yaptım ps gibi bir programdan.

Eklentiler

• Baby-of-asdasd-jpg-and-asdasdasd-jpg.jpeg
    Baby-of-asdasd-jpg-and-asdasdasd-jpg.jpeg
    13,5 KB · Görüntüleme: 43
hahaha maşallah :)
benim ki çocuk istemenin ötesinde kaybettiğim şeyi aramak gibi.
o hissi anlatamam. önceki hayatımda görmüşüm tanımışım gibi.
hatta bebeğimin fotoğrafını yaptım ps gibi bir programdan.
Çok minnoş . :) Belki de sen gördüğün bu Bebek rüyalardan çok etkilenmişsindir. Bakma benimde pskolojim bozuldu ama aksine hamile kalmak istemiyorum ve ya hamileysem diye bozuldu şüphe çok körü bişey testte almıyorum inatla bayram geçsin bi bakalım adetim 2 gün gecikti

Çok minnoş . :) Belki de sen gördüğün bu Bebek rüyalardan çok etkilenmişsindir. Bakma benimde pskolojim bozuldu ama aksine hamile kalmak istemiyorum ve ya hamileysem diye bozuldu şüphe çok körü bişey testte almıyorum inatla bayram geçsin bi bakalım adetim 2 gün gecikti
bende inadına istiyorum :D evlenince istemezmişim. ne gülerim yahu.
allah herkesin gönlüne göre versin. vaktinde, zamanında tam yerinde.

bende inadına istiyorum :KK70: evlenince istemezmişim. ne gülerim yahu.
allah herkesin gönlüne göre versin. vaktinde, zamanında tam yerinde.
Amin Can'ım amiiin ben korkuyorum çocuk olunca eşimle rahat gezip tuzlamam belki bakımımdan geri kalırım ne bileyim aldığım kiloları veremem falan :) belki de şuan o annelik duygusunu bilmediğim için yani hamile kalınca aksine hep çocuğumu düşünürüm herhalde öyle olanı çok gördüm çünkü

Amin Can'ım amiiin ben korkuyorum çocuk olunca eşimle rahat gezip tuzlamam belki bakımımdan geri kalırım ne bileyim aldığım kiloları veremem falan :) belki de şuan o annelik duygusunu bilmediğim için yani hamile kalınca aksine hep çocuğumu düşünürüm herhalde öyle olanı çok gördüm çünkü
aynen tatlım. anne olmaya bile gerek yok. benim gibi hasret mi çekiyorsun? anneliğe hazırsın demektir.
alacağın kilo hepi topu 10 kilo o da kolay veriliyor. bebek peşinde koşarken yemek yemeye vakit olmuyor.
eşle gezmeye gelirsek bir bebeğiniz ve arabanız varsa dünya daha bir güzel gezmek için :D

aynen tatlım. anne olmaya bile gerek yok. benim gibi hasret mi çekiyorsun? anneliğe hazırsın demektir.
alacağın kilo hepi topu 10 kilo o da kolay veriliyor. bebek peşinde koşarken yemek yemeye vakit olmuyor.
eşle gezmeye gelirsek bir bebeğiniz ve arabanız varsa dünya daha bir güzel gezmek için :KK70:
Aslında öyle de işte amaaan neyse hayırlısı hakkımızda

Back
X