• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer işe yaramadı çok üzgünüm…

ruhu yorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
78
26
3
32
Pcos var arkadaşlar.Daha önceden femara işe yaramıştı. Ama bebeğimi erken doğumla kaybettim. Bu sefer yine kullanalım dedi doktor ama 3 ay denedim bu sefer olmadı… Ne yapacağım ben bebeğime nasıl kavuşacağım?

Canım benim hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek bebiişlerimiz kendini hırpalama kaybın için üzgünüm aşılama tüp bebek gibi düşünmez misin bende de Pcos var femara ile olmazsa bu adımlara geçeceğiz

düşünüyorum artık ruhen ve bedenen çok yoruldum. rahim filmi mi çektirsem ne yapsam bilemedim. Ağlıyorum sürekli. Tüp bebek maddiyat olarak zorlayacak. Adetim femara ile düzenliydi şimdi onu da kullanmayı bıraktım ne yapcam bilemiyorum…

düşünüyorum artık ruhen ve bedenen çok yoruldum. rahim filmi mi çektirsem ne yapsam bilemedim. Ağlıyorum sürekli. Tüp bebek maddiyat olarak zorlayacak. Adetim femara ile düzenliydi şimdi onu da kullanmayı bıraktım ne yapcam bilemiyorum…
Aglamayin kimseye bi faydasi yok zaten aglamanin guclu olmak en guzeli bu surecte akliniza yatan bir tup bebekciyle gorusun o zaten film filan isteyecek ona gore bi yol cizer

Bencede rahim filmi çektir sonrasında tedavine başla zaman kaybetme başka bi seçenek yok çünkü..

Back