• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
373
Tekrar merhaba,
daha önce burada biraz bahsetmiştim
Özet geçeyim.
Babamın 3 senedir sevgilisi var
konuşma dökümanları elimizde kanıt sayılmıyor sanırım ama biliyoruz ilişkisinin devam ettiğini
kadını tanıyoruz
babam yıllardır alkol alıyor
her gün yani alkolik
bizi evde her gün kavga var artık çok yorulduk
annemle haziran 2016 da dava açtık boşanma davası
avukat paramız yoktu avukatsız açtık
şubatta mahkeme var
2 katlı müstakil evimiz var
ben ve annemin çektiği kredilerle bir arsa aldı babam bir de kendine ev
ben şuan işsiz kaldım işten çıkartıldım annem de babama çektiği krediyi ödüyor
babam eğer hiçbir şey almayacağınıza dair belge imzalarsanız defolup gidebilirsiniz evden dedi
ama eğer şubatta mal varlığının yarısını isterseniz sizi öldürürüm dedi
ve alkolun etkisiyle öldürebilir
tehdit ettiğini ses kaydına aldım ama o da delil olmuyormuş
şimdi annemle kardeşim korktu hiçbir şey almadan gidelim diyorlar ama nereye nasıl gidicez para yok
Antalyadayız yardım edebilecek bir avukat var mı ?
lütfennn şubatta babam kötü şeyler yapabilir bir akıl verin

vebal altına girmek istemem ama açıkçası ben olsam o adamın dediğini yapmazdım. annenizin hala kredisini ödediği haktan neden vazgeçesiniz ki? imkanınız yoksa devletin size bi avukat vermesi lazım. ayrıca bazı durumlarda ses kaydı delil oluyor karı koca arasında diye biliyorum.

siz gidip dilekçe yazın verin savcılığa. durumu da buraya anlattığınız gibi yazın. koruma kararı çıkar. hani malı mülkü getim de içip içip dayanabilir kapınıza. Allah yardımcınız olsun inş.

vebal altına girmek istemem ama açıkçası ben olsam o adamın dediğini yapmazdım. annenizin hala kredisini ödediği haktan neden vazgeçesiniz ki? imkanınız yoksa devletin size bi avukat vermesi lazım. ayrıca bazı durumlarda ses kaydı delil oluyor karı koca arasında diye biliyorum.

ben de vebale girmemek için bir şey yazmadım. konu hassas.

siz avukat mıydınız yanlış mı hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın hani yardımınız olur mu acaba diye söyledim
fakirlik belgesi istiyor baro avukat vermiyor belge olmadan

Kaydettiğiniz ses kaydı nasıl delil olmuyormuş kim söyledi bunu size. öyle bir olur ki.
Hatta suc karsisindakinin izni olmadan ses kaydi yapmak.

Bu surede uzaklastirma falan istedinizmi.
Ses kaydi telefon dokumu delil degil ama fotograflar delil biraz pesinde kosup kadinla fotograflarini cekseniz yeterli.

biz mal mülk istediğimizden değil ama o kadınla yesin istemiyoruz
siz ne yaptınız
bana para mı verdiniz deyip duruyor
kiracının kirasını elimize sürmedik
para vermez
haftada 30 tl pazar parası verirdi onu da vermez oldu bir de ekmek parası verirdi
elektriği biz ödüyoruz
markete biz gidiyoruz daha ne yapalım
bir de bizden evde oturduğumuz için onun eviymiş kira bile istedi

Hatta suc karsisindakinin izni olmadan ses kaydi yapmak.

Bu surede uzaklastirma falan istedinizmi.
Ses kaydi telefon dokumu delil degil ama fotograflar delil biraz pesinde kosup kadinla fotograflarini cekseniz yeterli.
gündüz buluşuyor kadınla sanırım gerçi gündüz akşam altında arabası var biz onu takip edemeyiz ki arabamız yok hiçbir şeyimiz yok

Kaydettiğiniz ses kaydı nasıl delil olmuyormuş kim söyledi bunu size. öyle bir olur ki.
Olmuyor hatta telde konuşulanları kayıt eden bir program var adamın beni tehdit ettiğini kaydedip götürdüm kabul etmedi savcı.. attığı mesaj oluyor ama

Konu sahibi babanızı gelen arabalardan engelleyin mesaj atmak zorunda bırakın ben öyle yapmistim

Eğer annen kendini ifade edemiyorsa, Savcıya durumu sen anlat. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Konu hassas. Yardımcı olmaya çalışır. Bir de annen istediği kadar kağıt imzalasın hakim dikkate almaz. Kredisini ödüyor kadın, mutlaka dikkatini çeker dava esnasında. Öyle boş kağıda imzayı da kabul etmez hakim böyle şeyler noter huzurunda yapıldığında resmiyet kazanır ama yine de hakimin umursaycağını düşünmüyorum. Savcıya anlatırsan evden uzaklaştırma, ortak mala tedbir konusunda bir şeyler yapabilir boşanma davasından ziyade. Sadece boşanma olarak düşünmeyin. Sen dediğim gibi avukata değil cumhuriyet savcısına git önce.

Eğer annen kendini ifade edemiyorsa, Savcıya durumu sen anlat. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Konu hassas. Yardımcı olmaya çalışır. Bir de annen istediği kadar kağıt imzalasın hakim dikkate almaz. Kredisini ödüyor kadın, mutlaka dikkatini çeker. Öyle boş kağıda imzayı da kabul etmez böyle şeyler noter huzurunda yapıldığında resmiyet kazanır ama yine de hakimin umursaycapını düşünmüyorum. Savcıya anlatırsan evden uzaklaştırma, ortak mala tedbir konusunda bir şeyler yapabilir boşanma davasından ziyade. Sadece boşanma olarak düşünmeyin. Sen dediğim gibi avukata değil aile mahkemesi savcısına git önce. Dinlemiyorsa ceza mahk. Savcısına. Çünkü adam sizi tehdit ediyor.
25 yaşındayım evet annem kendini ifade edemiyor pek
peki savcı ya da aile mahkemesi annen gelsin demez mi

Back
X