Bu sefer fit olmaya kararliyim

fitolmakistiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
45
5
Merhabalar,
bugünden itibaren saglikli bir şekilde fit olmaya karar verdim. Hergün yediklerimi ve yaptığım fiziksel aktiviteyi buraya yazicam.

Öncelikle 20 yaşında ve 172 boyundayim. Bugünkü (23.06.2015) kilom 59 kg. Saglikli beslenme ve egzersiz yapmaya başlama sebebim vücudumda çok fazla yağ ve selülit olmasi.

Fit olmak için haftada en az 4 gün spor salonuna ve olabildiğince saglikli beslenmeye gayret edicem

İLK HEDEFİM (1 Temmuz): 57 kg
İKİNCİ HEDEFİM (15 Temmuz): 55 kg

Lutfen yorumlarinizi eksik etmeyin , basimin üzerinde yeriniz var

Bugün sabah kahvaltı için kendi yaptığım yulaf ezmesini yedim saat 11de.

Tarif: 4 kaşık yulafi biraz su ve badem sutuyle 15 dakika boyunca pisirdim, en son üstüne bir adet muz, biraz granul kahve ve 1 avuç dondurulmuş meyve ekleyip karıştırdım .

kilon ve boyun bence süpermiş ya inşallah yağ oranın ve selülitlerinde azalır canım valla bende 175 boyunda 81 kiloyla başladım diyete şimdi 77-78 arası gidip geliyorum daha 2.haftamdaym benimde hedefim ilk 68 sonra 65 sonra 58 :)

Yorumun için çok teşekkür ederim :) kilom iyi olmasına rağmen ne yazıkki olduğumdan çok daha fazla gösteriyorum sagliksiz beslenme ve hareket eksikliği yüzünden. Kararlılıkla inşallah hedefimize ulasicaz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…